返回列表 回復 發帖
佢叫maria 已經係舊人.
chan200308 發表於 2017-6-5 02:26 AM
係咩? 我第一次見啊.
2013年時陳sir開設 "大傻幫會館".
本掌門身為其中一名低級幫主, 但從未交納會員費.
今日連本帶利交返比過氣陳幫主.

[td]

時間支出收入操作
chan2003083 秒前TVB 1000000000 元
積分轉出
好啦, 各位朋友得閑就過黎玩下啦.
下次再見時間係......
pknoface早晨各位早晨
多謝新朋友 "底衫五粒鈕", 新人新利是, 萬望笑納:

時間支出收入操作底衫五粒鈕2 秒前TVB 100000000 元
積分轉出
pknoface 發表於 2017-6-5 02:25 AM
多謝掌門人....
2013年時陳sir開設 "大傻幫會館".
本掌門身為其中一名低級幫主, 但從未交納會員費.
今日連本帶利交返比過氣陳幫主.

時間支出收入操作chan2003083 秒前TVB 1000000000 元
積分轉出 ...
pknoface 發表於 2017-6-5 02:43 AM
"大傻幫"永垂不朽 多謝 "武當派"掌門交"大傻幫"會員費.

仲有邊個未交
"大傻幫"會員費
型 英 帥 靚 正
ken掌門 早安!
下午好!
多謝大家到訪武當!

各位朋友大家好. 真係好耐冇見咯. 有些挂念大家. 大家都過得好吧?
本掌門本來諗住外母由香港回來後可以幫手睇細路. 點知佢返黎之後擔心時間太悶, 揾咗份工, 搞到晚上好夜先返到黎. 而我比以前仲 ...
pknoface 發表於 2017-6-5 02:22 AM
好久不見
多謝大家到訪武當!

各位朋友大家好. 真係好耐冇見咯. 有些挂念大家. 大家都過得好吧?
本掌門本來諗住外母由香港回來後可以幫手睇細路. 點知佢返黎之後擔心時間太悶, 揾咗份工, 搞到晚上好夜先返到黎. 而我比以前仲 ...
pknoface 發表於 2017-6-5 02:22 AM
多謝派禮
感謝以下朋友於本掌門生日期間送上祝福語:

HENRY_168
di0208
smcorange
mnb1123

時間支出收入操作mnb11234 秒前TVB 88888888 元
積分轉出smcorange20 秒前TVB 88888888 元
積分轉出di020838 秒前TVB 88888888 元
...
pknoface 發表於 2017-6-5 02:32 AM
ken掌門
係咩? 我第一次見啊.
pknoface 發表於 2017-6-5 02:34 AM
新人
掌门一返黎就大晒金钱
條骨都無佐lu
佢叫maria 已經係舊人.
chan200308 發表於 2017-6-5 02:26 AM
我都以為佢係新人
多謝ken掌門大晒金钱
姑姑其实都算几新下
條骨都無佐lu