返回列表 回復 發帖
掌门师妹帮师兄派钱啊
條骨都無佐lu
掌门师妹帮师兄派钱啊
lhy92725 發表於 2014-4-15 10:55 AM
幫吓佢撐場
一粒鐘拜會『武當派』活動

返再一個鐘頭內來『武當派』拜會或聊天者,會收到一封1千萬嘅利是仔一封。

活動現在開始
LastWinner 發表於 2014-4-15 10:39 AM
小師妹
掌门师妹帮师兄派钱啊
lhy92725 發表於 2014-4-15 10:55 AM
我地武當派既弟妹都係為本派仆心仆命架!真係直得嘉许架!

自本派師祖張三丰創派以黎, 一直香火鼎盛, 享譽武林. 師祖自幼天資聰穎, 獨創太極神功, 流傳后世. 造福万民. 貧道今日巳盡得武當絕學真傳. 修為遠遠超越師祖百倍. 故有意接掌武當掌門之位, 以承傳師祖遺志, ...
pknoface 發表於 2014-4-5 09:46 AM
公佈日期: 4/24
三件消息:
1.公佈師母
2.公佈武當接任掌門
3.公佈武當絕學
公佈日期: 4/24
三件消息:
1.公佈師母
2.公佈武當接任掌門
3.公佈武當絕學
b1991 發表於 2014-4-15 11:15 AM
多謝b1991參與. 請問点称呼你呀?
遊戲即止。多謝各位參與~

pknoface6 秒前TVB 10000000 元積分轉出
lhy9272517 秒前TVB 10000000 元積分轉出
lckiong28 秒前TVB 10000000 元積分轉出
HENRY_16846 秒前TVB 10000000 元積分轉出
b199156 秒前TVB 10000000 元積分轉出
出到帖,即是修理好!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
多謝小雅利是。
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^

pknoface6 秒前TVB 10000000 元積分轉出lhy9272517 秒前TVB 10000000 元積分轉出lckiong28 秒前TVB 10000000 元積分轉出HENRY_16846 秒前TVB 10000000 元積分轉出b199156 秒 ...
LastWinner 發表於 2014-4-15 11:40 AM
小師妹, 連師父都有. 真係乖啦
出到帖,即是修理好!
HENRY_168 發表於 2014-4-15 11:43 AM
似乎係好啲.

pknoface6 秒前TVB 10000000 元積分轉出lhy9272517 秒前TVB 10000000 元積分轉出lckiong28 秒前TVB 10000000 元積分轉出HENRY_16846 秒前TVB 10000000 元積分轉出b199156 秒 ...
LastWinner 發表於 2014-4-15 11:40 AM
多謝晒小師妹! 師父銘記於心.
公布师母呢个够创意喔
條骨都無佐lu
公布师母呢个够创意喔
lhy92725 發表於 2014-4-15 11:51 AM
要睇相片!  
相片嘅野乱帖都得嘅
條骨都無佐lu