返回列表 回復 發帖
我買16號金幣。
pknoface         5 秒前         TVB 5000000 元                 積分轉出
有sa呀, 晚黑又落咗少少咪搞到條路結晒冰囉。
pknoface 發表於 2015-2-4 07:43 AM
你這麼咸不應該節省鹽
今晚冇再撒囉. 今朝撒咗咯, 現在都冇再落雪咯.
pknoface 發表於 2015-2-4 11:50 AM
溫度和濕度怎樣?小心結冰
正所謂"瑞雪慶豐年",在加拿大這裏很多人都希望有白色聖誕與新年,我這裏前幾天才下了一場大雪,結果要花上一個小時才把門前雪清理完畢.
老影迷 發表於 2015-2-4 02:41 PM
You live in Yellowknife or Whitehorse?
我買11號金幣.
pknoface         28 秒前         TVB 5000000 元                 積分轉出
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
KEN兄大家好!
告老還鄉!
我買10號金幣.
pknoface 18 秒前 TVB 5000000 元  積分轉出
告老還鄉!
~ hello Ken ~ good evening ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
武當yo man !
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
為咩放只貓黎武當啊
條骨都無佐lu
知道你會來
頭先只咬佐兩件三文治,系有少少餓
條骨都無佐lu
各位早午晚好。
武當yo man !
BeiDouChef 發表於 2015-2-4 08:31 PM
真係好似只咖啡貓喎。
http://blog-imgs-42-origin.fc2.com/m/a/p/mappycosplay/cute-rabbit-emoticon-15.gif ~ hello Ken ~ good evening ~
fls125 發表於 2015-2-4 05:56 PM
125 晚上好。