返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。tvb now,tvbnow,bttvb1 D  `6 X: f0 _
( u/ e# }% m" \* T3 t4 Y& z  C
www3.tvboxnow.com# L) k, x/ i% n
7 S% h# C3 o* h3 t: c' y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& V1 n& G* z% c. G, ]! _8 o3 C

1 i' W2 B) j# t) E" V- W3 E0 O) X係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....公仔箱論壇' Q+ r2 v. l3 K
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
+ ~/ d9 j6 b" r" S$ ~) a: Ktvb now,tvbnow,bttvb
# E" P$ L1 B6 v) i& U6 k! j公仔箱論壇「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
3 V9 l  M) Y7 k- `6 u5 V% ^1 \tvb now,tvbnow,bttvb- H' o+ y5 {8 r2 r) t
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。0 V$ H# r# W0 e

2 ~- ^: j, d. o$ g; g* gwww3.tvboxnow.com阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
3 w, Y+ ]2 F+ Q1 l& D* V5 pwww3.tvboxnow.com
+ c+ X' c( Z4 N% B8 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...公仔箱論壇# c0 _9 M! M, n, E- F( d
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
# T# v3 N) v5 B% p- [$ ?2 h) n. ?" Y# l公仔箱論壇: `3 p) ?+ a/ b: m
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
tvb now,tvbnow,bttvb+ a; D; K7 O6 Z; `% e
4 r/ h, V0 s/ U( Z
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
/ w8 ?2 g2 W( L* j5 o: s  k! [5 R' ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ^" r2 Y( J+ F6 F$ ^
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
/ X* b7 l! `( F1 Itvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 V9 H2 Y  j) |; r7 D! k+ B

* K3 K0 K- i: T; Z& B3 B. }& J真係有拳譜參考架。
) N- h& I& |$ V+ J. _( f

" Y( y, e+ @6 Z( o4 A* t4 G公仔箱論壇「初鍊」
6 k' [# F* z8 m公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
www3.tvboxnow.com/ Q6 ~, D" x, q) T  Y- `6 Q8 q. Q
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」# ^0 Q1 i) T+ R; p- C, C
* @( C' X8 ^" G3 s& M$ @2826599tvb now,tvbnow,bttvb; P3 d9 e+ E# e. h
真係有拳譜參考架。
+ ]+ y2 H0 M* e8 f- ?, f, S/ f公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
www3.tvboxnow.com* R& b+ x6 H! \
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
; s& P$ f( n# y公仔箱論壇6 Z; u1 N9 N9 Q( D0 ^& R$ ]3 N
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
8 R& q$ W- p  Z  r  y出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
+ D) Q7 m7 c8 j1 p" r( DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2826645& N( x$ O. d8 X; ^
2826644公仔箱論壇9 g0 F& N/ c2 B% ]9 g" w7 R$ y: k( T
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
" c6 |' [5 s/ o* L哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

6 t1 h1 h0 q7 ]. E. @: ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
2827481& t! u- o% f3 n# z
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ @5 s# {7 i! P0 I+ T% V
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
公仔箱論壇. B% Y, w; y# H$ \
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
% u! q2 u  |% c* y, e$ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有無放大鏡
- U( c- g1 Y4 achy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
7 I* k1 I  `& B2 H: A: k  @* l3 dwww3.tvboxnow.com哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。tvb now,tvbnow,bttvb( m  D% y" q: K3 v: f3 c/ k1 c( y
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
$ ]  O1 h, M0 I# k$ `www3.tvboxnow.com香香好可愛。