返回列表 回復 發帖

中秋幻影派金活動

,  描述: ~己結束

前言:
中秋節是中華文化的傳統節日。
中秋節來源嘅傳說,嫦娥奔月嘅故事最出名。呢個傳說喺民間有多個版本流傳,
大致內容係:相傳喺遠古時代嘅射日英雄后羿娶咗嫦娥,
並成為帝王,但係佢愈來愈暴戾,多番施行惡政,做咗大暴君。
有一日,后羿喺王母娘娘嘅手中求得到一包不死藥,只要食咗不死藥,就可以長生不老。
嫦娥知道後為拯救蒼生免受后羿永遠嘅統治,就將不死藥全部吞晒,然後變咗仙女,飛去月宮。
百姓得知嫦娥奔月成仙後,紛紛喺月下擺設香案,向嫦娥祈求平安吉祥,
由此就逐漸形成咗中秋節拜月嘅風俗。

中秋幻影派金活動
由香港論壇時間(2014-09-08 09:30~2014-09-09 01:00)結束

在1000帖內獎金的第一級(放30個暗樓,每個暗樓1百萬),
在1001帖至2000帖獎金的第二級(放30個暗樓,每個暗樓2百萬),
上到2000帖獎金就俾最高級(放20個暗樓,每個暗樓5百萬),共設80個暗樓,
另外會設分段時間,每3小時平分20,000,000俾每個在該帖回帖的人,

並特設個別會員每過50帖,即送月餅券5百萬作為起樓鼓勵,多起帖多送金(以活動帖子計算有關派的月餅券)
P.S:
1.有關暗樓的帖數以水區流量計算,在每一個級別暗樓不會累積下一個級別,
例:1000帖的暗數第一級如下10個,有關暗數便會作廢,便即進入1001帖第二級暗樓獎金活動,如此類推...
2.有關80個暗樓會在活動結束後派發;月餅券及平分獎金會即時派發;敬請各位留意。

老板娘編輯: 如於上述時間, 水區總帖數破3,000帖, 則有額外神秘獎金

本人擁有是次活動最終決定權
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
各位早晚你好
J神兄既活動終於出爐啦。
玩到好大喔,不过今日有无甘多人啊
條骨都無佐lu
J神兄既活動終於出爐啦。
pknoface 發表於 2014-9-8 09:37 AM
係....
匿名有無獎金收
玩到好大喔,不过今日有无甘多人啊
lhy92725 發表於 2014-9-8 09:39 AM
看情況
匿名有無獎金收
Anonymous 發表於 2014-9-8 09:40 AM
想比都比唔到啦
想比都比唔到啦
timmaxsing 發表於 2014-9-8 09:41 AM
幫我比我嘅fls125妹妹
幫我比我嘅fls125妹妹
Anonymous 發表於 2014-9-8 09:44 AM
你好偉大喎
齋起呢度好有難度
條骨都無佐lu
你好偉大喎
timmaxsing 發表於 2014-9-8 09:47 AM
你E+知都未遲
齋起呢度好有難度
lhy92725 發表於 2014-9-8 09:50 AM
所以是計算水區人流量,並今次的暗樓數是非常特別,有別於正常暗樓數
無名今日甘得閒?
條骨都無佐lu
財神版今日系米早收工啊
條骨都無佐lu