返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
- f0 S; Y9 U; }1 h$ z; Awww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. {- d/ a+ V7 F9 X( D" d6 f
2979852TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 v/ [  k  K2 V# Y
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
  v" w' k0 u! |$ w) j- |$ Swww3.tvboxnow.com
, k6 e4 X% y% }# A5 ~2 a. X! C) v9 w% ?www3.tvboxnow.com唔似地球人...
8 m( @1 T9 c* e( [# Z7 _- Vwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com9 e* Q5 b8 ]" \3 {- p: V- ^% |
唔似地球人...公仔箱論壇' z1 n. r8 J$ g
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
  k- L$ i( [+ L; I& O% c, z8 _www3.tvboxnow.com即係呢隻囉。
. ?) r: j& ~1 ]6 P* S* ]5 jwww3.tvboxnow.com
7 u; |5 r( u& o* k4 p( Z& I2 p公仔箱論壇9 B* m6 v' Q6 Y/ y0 \: I5 }
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
8 B# U5 c' W' E4 s' A: U5 e3 W公仔箱論壇我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% R3 M+ z. Y/ ?- ?! T7 W
即係呢隻囉。
6 i( e% P0 S1 ^www3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb8 R, V# J3 W  C- O2 i& J
2980500TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ |% L5 X0 u% D- I2 F' ^
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
! E" v  }8 _1 U5 Q/ U7 g0 O6 Stvb now,tvbnow,bttvb我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。tvb now,tvbnow,bttvb( X* W- K5 w9 }4 D" s
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 E- l$ _0 x  u4 U6 Z( \' |# }

: r, `" E( W- W; s5 }& z. ]幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
* g+ C( `/ C% F& C  X5 m* @公仔箱論壇
' V, l) ?4 i3 g/ {, e公仔箱論壇
7 m% V- k+ G& G% [
) V4 f# L7 N1 J5 |; n: ~3 W: g幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
) ]* s. R. J% R! p大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
! S. u* R' ~7 r7 _5 I0 q# V

/ g0 [# }7 o1 Q2 P1 M係呢。& d3 X/ S6 M, p  ?
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
* i! ~# I8 i! T" Q% ?7 I+ ~3 ~/ f6 S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ V( L* I: o# H- t7 C# H
細佬同大家按圖索驥吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* [& q/ [. |- J. }/ J
www3.tvboxnow.com" p4 l, O! W8 J; |. E: E
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

2 @' h( V8 t( E" j, Gwww3.tvboxnow.com似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
公仔箱論壇3 V) A4 V" c. m
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。  K7 t" h5 Y3 u  G) Q1 k
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
& i' X* U! a( a; Q4 L6 J" c- [3 K
公仔箱論壇8 M5 a& }1 C8 Z, r
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
9 g4 `5 S1 r; K1 D大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
3 c' ]6 L/ p) S& p9 s公仔箱論壇似新疆少數民族女仔
3 f9 o* Q) D7 D" F! h, v% k
tvb now,tvbnow,bttvb" o. P; I4 u- ]2 ?1 i" Y
係呢。
1 S- ?1 S# V3 ]" K啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。www3.tvboxnow.com! W% E; P" O6 e
公仔箱論壇! P7 F. o& T$ w, C( n8 j
細佬同大家按圖索驥吖。$ j$ K0 U/ I/ M, |/ _- H9 l3 s
2980976TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  l  k3 ~4 C6 r' y/ q, q! f- l2 V5 ]
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
% O; I+ G. J( ~9 Q
- I, V8 A/ D5 g你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
tvb now,tvbnow,bttvb! q2 H- ~. k, g- _% V! {0 P
似新疆少數民族女仔tvb now,tvbnow,bttvb+ \' j; W1 k- J  S3 {/ R  L
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
& V- P* Y6 G+ E( u2 R3 j
. O# i( h  f: u! J0 V* h/ j. m/ o/ emb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
! {6 _5 ]* ^2 R0 C7 \
$ R4 r, y1 _& N. s/ _! y% Fwww3.tvboxnow.commb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  m6 X* l* c5 i; `" f& t+ h
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
2 l3 \" a" R1 G/ K; r: r, Nwww3.tvboxnow.com係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
- T% p8 g" e$ y2 B) J
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# x0 y* d$ R; o* ?
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
$ ]/ U4 u9 G! h% [tvb now,tvbnow,bttvb/ R+ e; |1 n5 K! M+ L
因為佢地兩個對眼神似人
. f3 y& l5 M; r% d1 q* \tvb now,tvbnow,bttvb
% B3 ?2 {' o9 {9 O" U- m因為佢地兩個對眼神似人www3.tvboxnow.com: {3 v+ w* @$ P0 `
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ D) P& W: f1 I* j1 X, `
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
6 u5 d: u# V$ swww3.tvboxnow.comhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
4 q. M" ]6 {" a9 s; {4 `+ \公仔箱論壇
4 w8 M+ M9 g% X  Atvb now,tvbnow,bttvb
! u$ }; Y0 p8 g% _( t+ j- `

4 v7 c2 x* T: O你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
( U) \5 S2 C! \1 b公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
www3.tvboxnow.com' b$ w! r1 O8 N, w* i
有啲真係「騎厘」到呢.....
. V0 M# J( G: R  A" T8 Zwww3.tvboxnow.com, ^2 e5 E4 U- e. H3 O1 U  |8 F3 A* S
今年個三位都唔知點形容。
# X% r8 P1 C" F+ E- J% Z6 ytvb now,tvbnow,bttvb寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
: E1 t  z/ C) `/ Etvb now,tvbnow,bttvb
, N# \2 Y1 Q5 d0 i4 n, H$ l8 jtvb now,tvbnow,bttvb眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
) }& P# @( @! ]: rhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
6 W4 G3 w, w' ltvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
公仔箱論壇0 R, J9 F& t/ m  Z, O0 X
係呀,由第11集開始追都冇損失。