返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
/ F3 P8 N& W; A1 x+ Y' |猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
6 y1 k/ d7 v  E猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...
3 `" Z+ E- u4 E+ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈
" w3 u2 O* y1 w3 q$ Swww3.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
公仔箱論壇" U! A0 p* G& @5 I/ p* ]. p
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清www3.tvboxnow.com% {! V0 R, U8 X: c! |
雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 f/ {* x5 F4 r" d# F5 E) j
文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
! p1 v' l+ e5 d% IPedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
' ?; n( h$ m& u$ K* k4 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ V; g( p  D# _3 L公仔箱論壇多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。( C- C! U/ R- S

, C8 r* Z& ~# M/ ztvb now,tvbnow,bttvb6 J* u. W4 |+ t
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
* B/ y8 D' O9 U( u! s- b8 @文武兄幾時返黎呢
0 i; q: r0 k$ V* Llhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]公仔箱論壇6 T3 O7 t) U7 ~" a$ y% S

4 }- S" `# ~4 u1 C$ y; v; U公仔箱論壇猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
www3.tvboxnow.com5 m+ e+ [2 R2 c1 v( S4 t

( k0 Z8 m! ~- F0 v7 h7 mtvb now,tvbnow,bttvb多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。# A' o9 u7 N" h/ C; r4 s6 M# F+ Q
公仔箱論壇# q; P9 L" h& [0 w# w! F

# k6 }" G! c9 ?! [! D* Rwww3.tvboxnow.comquote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀' K6 j# _+ I: e0 y8 O( ^
文武兄幾時返黎呢
5 @9 _7 k& q2 K! M2 mlhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
1 v9 X, y( y7 }" ~+ |  U公仔箱論壇mnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。
+ k9 X+ z2 ~2 E7 d% ?tvb now,tvbnow,bttvb
+ c5 N3 {! _( |6 D6 [) c( b  Y  n是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~