返回列表 回復 發帖
呢個台唯一既特色就係反中共,其他無特別,開始覺佢自吹自擂果時好威,好似好好睇咁,所以佢上唔到牌都覺可惜,結果一睇就係勁無聊既政治劇,實在係無咩與趣睇
最近好似無曬聲氣!真系有D可惜
條骨都無佐lu
最近好似無曬聲氣!真系有D可惜
: ^: T$ n8 S) V% B5 q% f公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-2-27 07:01 PM
這種品質沒有可惜
我阿媽係黑玫瑰故事主題新鮮但出來結果... 低B!  最後幾集故事很倉促...5 y8 P5 [3 }4 c
第二人生頭5集不錯, 之後不知道因為我還沒有看  故事主題改變和遺憾... 有趣
最近呢出好睇麼?仲有無甘低B啊
條骨都無佐lu
哈哈我最主要都係睇動畫
最近呢出好睇麼?仲有無甘低B啊
! \; ~/ V3 `) H) [5 _7 [$ ?3 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-3-5 05:32 PM
故事很好! 當然細節有一點小問題...
第二人生我睇佐三集 ,演員問題依然無改善
條骨都無佐lu
第二人生我睇佐三集 ,演員問題依然無改善公仔箱論壇0 Z4 R3 D% K! U) M; A' @
lhy92725 發表於 2015-3-16 11:13 PM
改善?兩到三年以前拍攝, 一直沒有提供意見.  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& M' o* k8 R& m+ A$ h0 `1 Y0 v

. a3 z# k1 _0 A" b. j3 X0 r$ p/ ~如果hktv沒有關門, 兩到三年會有改善!
真係唔知捱唔捱到2-3年,如果亞視關門大吉hktv就機會大D,真係阻住地球轉!
真係唔知捱唔捱到2-3年,如果亞視關門大吉hktv就機會大D,真係阻住地球轉!$ g: e1 J$ k9 q; [
mnb1123 發表於 2015-3-17 09:48 AM
沒有資源生產更多電視劇還有一些倉底電視劇要播

評分次數

• timmaxsing

王生最終都會敗在錢果方面
條骨都無佐lu
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2015-3-18 03:48 AM 編輯 www3.tvboxnow.com, w4 V( d4 \" O  `" l2 z# W4 t% @6 H+ [

& B- J4 |; w# J2 s( @: z2 n* i( @" V+ t公仔箱論壇
王生最終都會敗在錢果方面公仔箱論壇, @9 U4 K' b( E
lhy92725 發表於 2015-3-17 09:47 PM
因為他製作的東西不比TxB.好太多
而家好似冇咁好睇 小左人講
看来 TVB 会是赢家。。。