返回列表 回復 發帖

回復 #15 zeng 的帖子

"平手/半球”

比如话:
A队 [让0.25球] 俾 B队

赛果1:如果--->A队0-0B队
你买A队将输一半赌注,而你买B队就赢一半赌注!

赛果2:如果--->A队1-0B队
你买A队将赢得全部赌注,而你买B队就输嗮全部赌注!

赛果3:如果--->A队0-1B队
你买A队将输嗮全部赌注,你买B队将赢得全部赌注!

#11 jackson 的帖子 --〉睇下。。。
唔知我讲都对某。。。。
原帖由 steve86 於 2008-6-3 03:49 AM 發表
"平手/半球”

比如话:
A队 [让0.25球] 俾 B队

赛果1:如果--->A队0-0B队
你买A队将输一半赌注,而你买B队就赢一半赌注!

赛果2:如果--->A队1-0B队
你买A队将赢得全部赌注,而你买B队就输嗮全部赌注!

赛果3:如果--->A队0-1B队
你买A队将输嗮全部赌 ...
哈哈!绝对冇错!
多谢嗮steve兄帮手解答难题!
请问阿根廷~是什么成绩???
为什么1-4
又4-1的???

回復 #18 Lanpa 的帖子

阿根廷正确既成绩系赢4-1
一场系派错彩
对晤住!会尽快修改架
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
come on!! Argentina result have problem, please repair.....

回復 #20 Charles200689 的帖子

he already said that "对晤住!会尽快修改架"

please wait lah.........
歐洲盃:
瑞士 vs 捷克        1:0
查詢派彩

应该到反才对。。。。

回復 #22 walala 的帖子

对晤住!会尽快修改架
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
多次问题也是没有人處理。。
希望可以帮手处理。
赢钱变输钱的心情我好明白。
解决问题可以由一个人首先支付。。。他们便开心呢!
请支持我做" Sport 投注區" 見習版主  我愿意做这个人帮手可以首先解决问题

http://www.tvbnow.com/viewthread ... p;extra=page%3D1###
原帖由 囉你命3千 於 2008-6-8 09:16 PM 發表
那些盃也沒有圖片
三千兄!唔明你所谓想要嘅图片。
请仔细遘解希望可以帮到你。
:onion14:

回復 #26 jacksonkua 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-6-10 11:36 AM 發表
http://www.tvbnow.com/z_bsendlist.php

好像出錯了
三兄你好啊!
有劳通知。

其实係"Display"[系统银幕]出错!
比如话我开嘅赛果係-->(大);但银幕显示-->(小)

就如:
歐洲盃-意大利 (中) vs 荷蘭  2008-06-10  02:45:00  (小)  查詢派彩

而真正"派彩"并冇出错。
因为我记得昨晚两场赛事我都买-->(小)
结果意大利 (中) vs 荷蘭呢场我输钱。。。。
[jacksonkua -55000 ]
真是???

不过我记得过日我赢。。但是某加分数哦。。

今晚再睇下。。。