返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 " O& A! a: T0 H- f# H# k$ X: J
公仔箱論壇: Y; v" o9 [' \5 f
公仔箱論壇9 H, F" ?5 f" g$ L4 f
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...- X% @* {. B' d
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
www3.tvboxnow.com5 E3 c/ H6 D7 E
o...www3.tvboxnow.com. Y  `% H1 i, v7 M3 O
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 ; p: \! p( @  `- A" c
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... % L9 S8 \* o! @. @* e; C1 m/ ?2 X
我的女神....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w! G& `$ t/ G' l" T, z* i
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 , K& u! U- T5 @7 t
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
$ S% X$ v2 I. |! R6 g" DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) {" a" Y! a& F/ G" c  Y" }* s/ q
其實我有戴過CON6 b% a" t, e5 ?; c9 X4 }! n) ]
不過我覺得唔多舒服..
* B! g+ U# `+ Q5 u5 c* P+ p% F& M- {, mtvb now,tvbnow,bttvb後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
) Z$ [3 a* V  f! O* \ 你都系e+靓d
tvb now,tvbnow,bttvb0 N% j' [- f" T: T1 s, `" K9 E9 S
多謝  =]
9 ~8 K2 b4 w* e! Vtvb now,tvbnow,bttvb不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
7 m. k& s. T1 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
/ r8 [7 D# x% b2 a0 J0 L! Ztvb now,tvbnow,bttvb
) w1 A/ }. }0 Ao...
5 {) o& S2 j+ l# Z6 K2 C& Gtvb now,tvbnow,bttvb我唔多捨得
. |/ N1 w) N( }/ R% Pwww3.tvboxnow.com
7 F, Z( W: S9 x$ Stvb now,tvbnow,bttvb 我都唔舍得剪吖.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# j7 s! _$ t% W8 z
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 3 T" j( T! m9 |* @/ X0 C& I

! g4 w! Q9 a9 wwww3.tvboxnow.com; y) a# ~6 }- O$ L. J
我都唔舍得剪吖....
$ M3 }5 ^. t/ M0 {; g$ N! M( f* j5 vtvb now,tvbnow,bttvb都唔知道要唔要去剪好....
) b6 r+ ?, y; o: j8 C$ t) d9 y:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
# G; \# m* g7 w. y$ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短左仲好睇喎
/ |& y& T3 x. {( }" I9 E1 e$ ?哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美tvb now,tvbnow,bttvb, V' S. N$ r# e: x! b2 D4 m6 u( N
短发也有短发的美
6 H4 K" y, y# t; R8 a6 P* n/ ]" Q最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表
' c, B) i9 J% a7 I6 Y/ ?! _6 Ntvb now,tvbnow,bttvb=3=都一樣咁靚
( U( P9 N  p/ X. YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短左仲好睇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 y6 x: Z: q1 b1 l- c0 h5 F" `
哈哈支持靚女啦
公仔箱論壇- \. ^, P5 }9 R4 I6 R  H& R
  N1 z+ N4 c( a
多謝 =]# h" W7 C% X5 @2 X7 n5 X" @
我一陣要去迎奧運...-.-
; t# x- k8 x5 r' N9 a8 p+ {3 o好驚影到我個殘樣..好似咁-->
9 A. D8 w( ^8 F7 A但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- E6 U2 P* m0 g5 c
妳是澳門人?
" [: m* ~8 ^/ N) I$ g係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎