返回列表 回復 發帖

<鬼同你OT>討論

請問你地有無人睇呢* V9 M- X: F; r: V' X
想睇邊個多啲
外星貓E生
晚晚都有睇~
) ?6 ^5 N9 j' `/ B/ F8 Gtvb now,tvbnow,bttvb至喜歡孫淑梅&姜蓉~
. y  W2 U( E! l6 f1 Z2 i8 l( S至討厭蜘蛛精~
版主大大做乜咁投入
  q% W* J3 y1 L4 H9 Mwww3.tvboxnow.com7 t" p4 Z+ S/ M/ @; y' T7 x" |- z

# [7 i" @! j$ o  I/ v4 u) [' k孱仔旬盤都好搞笑
外星貓E生
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人

評分次數

• timmaxsing

條骨都無佐lu
版主大大做乜咁投入
6 N1 o4 M% x$ M2 b# V9 T. C: Wtvb now,tvbnow,bttvb
% @, C5 W) p. ^: O, g' ?) [tvb now,tvbnow,bttvb9 Y& c7 @& A9 a9 F& y3 v
孱仔旬盤都好搞笑
) E9 V8 \, |5 ^CC517 發表於 2015-7-29 11:41 AM
, {; R# ^# Y6 U9 Q
who is 孱仔旬盤?
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人tvb now,tvbnow,bttvb; r: M# K$ {! z0 _3 a
lhy92725 發表於 2015-7-29 05:05 PM
公仔箱論壇7 `, v" L) M+ C
期待蔣志光的角色登場~
; @. |- l( T. Y who is 孱仔旬盤?www3.tvboxnow.com4 @" }& N& _5 N' W
zzleezz 發表於 2015-7-29 06:51 PM
2 O7 X% v7 q0 M9 b  v, W4 m0 I; Gwww3.tvboxnow.com- i+ ^2 m$ R" _7 ?
曾經旬盤陳豪你都唔識
外星貓E生
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 n, o7 C$ _+ r- e/ Q% o
期待蔣志光的角色登場~
5 M8 ~6 m$ ^2 K6 M. [) n% q$ ywww3.tvboxnow.comzzleezz 發表於 2015-7-29 06:53 PM
% I3 Z8 Z8 v0 e: [

1 \  z, p, A/ {* V4 @6 b5 `公仔箱論壇呢兜友仔都好戲
外星貓E生
可惜樣子不討喜
條骨都無佐lu
0 x" ^9 z+ `% F. w+ s9 }: rtvb now,tvbnow,bttvb
! H) |% K- L, y8 B曾經旬盤陳豪你都唔識
- X7 v3 z$ I: z; H. D* V$ W: `) ~tvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-7-29 10:47 PM
2 q  t8 X- ^# M- S: {公仔箱論壇 人地BB仔都有2個啦....仲旬盤~
唉,胡定欣,又一次比角色所累,商界女强人,口齒伶俐反應快,能言善辯 ,為乜又要寫佢感情上婆婆媽媽?當初的“方明愉“個角色,胡定欣咪發揮得好好,點解其後的角色設定,一蟹不如一蟹?
9 a' R4 j9 E# [+ V, {" C7 x4 Ptvb now,tvbnow,bttvb
8 y! }) v) M  ?; q, {- ^* ]
$ o. L2 [8 V' Z" A5 K) M- Q6 j呢個阿MAY ,果次懶正義乜嘢頭上有光環的”譚美貞“ ,大塊田無論再做返幾多次好角色,果次黑人憎的污點都係洗唔甩。

評分次數

☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Sam哥咁好記性,係咪做緊編劇
外星貓E生
唉,如果我係编劇,胡定欣個角色相信無咁慘,明明都係個聰明醒目女,為咩事將大塊田呢D咁豬的豬嘜整咗入公司之後,跟住乜都做唔到? 只係跟出跟入,然後自己一個講嘢,成日無故發脾氣,智商低咗咁多,IQ冇,連EQ都冇,可憐的胡定欣。.....

評分次數

你咁認真,人地無得鬧收視就會低,老細又詐型,是但算啦,都係攝期

評分次數

外星貓E生
聰明靈巧的角色,胡定欣明明可以做得好好,
5 s( y% q# {( K9 z7 ctvb now,tvbnow,bttvb可惜接著落嚟,就展現佢樣樣比唔上大塊田,
$ @  ^' L, m3 f5 e' [2 K咁當初設定佢咁精叻做乜?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 l: Q0 v3 S- ]3 y0 x& r; X
又寫到佢為個傻係情迷成咁!
8 [1 {1 @% ]+ Z/ G' W* a( zwww3.tvboxnow.com 公仔箱論壇  D  T* s+ ]+ v' y$ S
呢個角色,胡定欣妳咪再做啦,做cheap晒自己。