返回列表 回復 發帖
你嘅主耶穌為你受難 做代罪羔羊 你居然happy?
難怪我佛說 世人愚昧無知 不知罪福報應?
di0208 發表於 2017-4-16 03:08 AM
我不是基督徒, 耶穌受難none of my business
0208愚昧無知輸咗50幾億
据我所知佢都係當你透明 所以係佢有問題?
di0208 發表於 2017-4-16 03:10 AM
佢有問題
because he is jealous i am more handsome than him
因為有假放
free2penny 發表於 2017-4-16 04:17 AM
good morning有假放penny
我想升级論壇元老 還欠100億TVB元 我全副身家只有60億TVB元
最衰都係你囉 詛咒我唔中六合彩 累我輸咗50幾億
di0208 發表於 2017-4-16 02:58 AM
你買乜可以輸佐甘多啊
條骨都無佐lu
我想升级論壇元老 還欠143億TVB元...
我全副身家只有36億TVB元...
0208輸咗50幾億
Pedestrian_A 發表於 2017-4-16 09:46 AM
你不懂註冊多兩個論壇帳號  白白浪费TVB MONEY 又可以走法律漏洞

有咩好笑都唔係真錢 遊戲啫
0208你老味

since 龍躉 is from your country, are you going to send penny 1000kg 龍躉 later? ...
Pedestrian_A 發表於 2017-4-16 09:50 AM
龍躉我都未吃過 我只吃過忘不了魚同蘇丹魚

請路人甲吃你老味
0208自戀more than 路人甲
Pedestrian_A 發表於 2017-4-16 09:51 AM
我自戀50.1%你自戀49.9%
我不是基督徒, 耶穌受難none of my business
Pedestrian_A 發表於 2017-4-16 09:53 AM
路人甲係冇神論者? 唔崇拜銀子? 係天朝派去楓葉國的細作?
Pedestrian_A 發表於 2017-4-16 09:53 AM
真實世界我係唔會做愚蠢的事(賭) 你我就唔知啦?
佢有問題
because he is jealous i am more handsome than him
Pedestrian_A 發表於 2017-4-16 09:54 AM
佢有問題
因為佢嫉妒我們比佢更型更開心更能開玩笑!
你買乜可以輸佐甘多啊
lhy92725 發表於 2017-4-16 10:03 AM
貓得閑去幫親下 香港馬會超次元六合彩
http://50.7.31.228:8898/redirect.php?tid=3892673&goto=lastpost#lastpost
路生唔系天朝的子民
條骨都無佐lu
忘不了魚系點架
條骨都無佐lu
你買乜可以輸佐甘多啊
lhy92725 發表於 2017-4-16 10:03 AM
再讀0208 reply一遍
我想升级論壇元老 還欠100億TVB元 我全副身家只有60億TVB元
最衰都係你囉 詛咒我唔中六合彩 累我輸咗50幾億
di0208 發表於 2017-4-16 02:58 AM
你不懂註冊多兩個論壇帳號  白白浪费TVB MONEY 又可以走法律漏洞

有咩好笑都唔係真錢 遊戲啫 ...
di0208 發表於 2017-4-16 11:36 AM
0208 邪惡的想法
我很誠實