返回列表 回復 發帖
大师都来左
yxx01 發表於 2017-9-12 02:35 PM
老人家你好
雪朔觀音一片冰心難救苦
老人家你好
robertcclai 發表於 2017-9-13 12:22 PM
鹅后生过你
公子?
robertcclai 發表於 2017-9-13 12:21 PM
何以甘惊讶
呢度D人可能唔識貓
條骨都無佐lu
呢度D人可能唔識貓:crazy:
lhy92725 發表於 2017-9-13 10:39 PM
边有可能唔识
鹅后生过你:013:
yxx01 發表於 2017-9-13 05:45 PM
你係元老,我係小學雞:onion24:
雪朔觀音一片冰心難救苦
何以甘惊讶
yxx01 發表於 2017-9-13 05:47 PM
佢係公子咁你咪公主.
雪朔觀音一片冰心難救苦
甘咪天生一對咯
條骨都無佐lu
good evening...........

風雨軒 齋主好!!!

瘋伯伯早晨. 乱up掌門黎拜會瘋伯伯啦.
瘋伯伯早晨.

風伯伯 早晨!! 各位水區老友 早午晚 好好好!!!

Grace 終於忙完所有計獎派獎返嚟啦!!再做埋個報告俾言少就大功告成啦!!!

今日Grace 又同各位分享親手烹調既美食!!!

祝大家每天享受溫暖牌愛心美食!!天天幸福!!!

焗爐內就係正在焗緊既迷你葡撻啦!!!

D蛋同Cream焗到脹卜卜,就焗到剛剛好啦!!

係唔係色香味俱全呢??!

仲有焗爐焗蒜汁香脆花生,大家自便啦!!!

good evening...........

風伯伯 晚上好!! 各位水友 早午晚好好好!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

Grace 10/23 - 11/03 日 會出遊!!!

但這期間【☆★Grace 360° 分享天地!!★☆】仍有個小遊戲,歡迎大家前來參加!!!

預祝大家 萬聖節快樂!! Happy Halloween Everyone!!!

詳情請看以下連結:

【☆★Grace 360° 分享天地!!★☆】《動動小腦筋》小遊戲

甚麼是《質數》??

Prime Number??

質數(Prime number),指在大於1的自然數中,除了1和該數自身外,無法被其他自然數整除的數。

○是質數; ×是質數