返回列表 回復 發帖

花底衫婆婆maria飲酒吹水區

只要喜歡飲酒(任何酒也可以)不妨入來打個招呼吧......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• CC517

一晚飲得晒嗎?
外星貓E生
我覺得佢得嘅
條骨都無佐lu
一晚飲得晒嗎?
CC517 發表於 2017-9-14 09:52 PM
冇可能,亦吾會咁飲,我平均每日只飲50毫升
恭喜花底衫婆婆新居入伙!

阿婆今晚罕有地飲土炮
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_028.gif恭喜花底衫婆婆新居入伙!

https://img.leafcdn.tv/640/cpie/images/a04/bp/0u/what-expensive-cognac- ...
Pedestrian_A 發表於 2017-9-15 04:33 AM
好靚,見到都開心
番橋華里物廚
酒精度高達60%的純麥威士忌酒,絕對挑戰你的味覺
看清楚,如此刺激的威士忌酒我還是首次
我試一小口(由於酒精度比干邑/普通威士忌酒高一半)刺激感十足但卻是出奇的香醇,餘韻長久
由於酒精度高,一定要非常小口地飲,否則我的喉龍也頂吾順
唔好成日飲太高濃度嘅
條骨都無佐lu
唔好成日飲太高濃度嘅
lhy92725 發表於 2017-9-16 10:10 PM
都係干邑白蘭地酒(40度)啱我飲..........
甘40度就一般威士忌都好似甘上下
條骨都無佐lu
甘40度就一般威士忌都好似甘上下
lhy92725 發表於 2017-9-17 05:28 PM
威士忌酒大多數40-43度