返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-7-31 01:24 PM 發表

人來啊... 主辦當局欺壓良好網民啊..
又投诉啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cck_my 於 2008-7-31 01:26 PM 發表

有人投诉, 我黎封楼彻查!
查只猫..好啦 不关我事
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-31 01:29 PM 發表
哈。。我要奖金了。。
恭喜你, 你中獎了.

獎金張由亞婆送出, 特別獎是.

亞婆免費為你打掃一天, 請笑納.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生

回應 mickeybblim 第 1547 篇文章

层楼边个开就关边个事!

回應 cck_my 第 1549 篇文章

玩我啊...big bro
原帖由 CC517 於 2008-7-31 01:37 PM 發表

恭喜你, 你中獎了.375700

獎金張由亞婆送出, 特別獎是.375701

亞婆免費為你打掃一天, 請笑納.
哈。。哈。。咁有着数架。。咁我都要多D来了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-7-31 01:40 PM 發表
层楼边个开就关边个事!
哈。。哈。cck兄摆明是玩野喎。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-31 01:47 PM 發表

哈。。哈。。咁有着数架。。咁我都要多D来了。。
次次等奖金出现先黎...
又是有錢人中獎呀.

wk hoo大佬, 比D donation哩.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-31 01:50 PM 發表
又是有錢人中獎呀.

donation...我好多咗啦
原帖由 CC517 於 2008-7-31 01:50 PM 發表
又是有錢人中獎呀.

哈。。哈。。我中的奖金就加去下一次的奖金啦。。唔使给我啦。。就拿去加奖金啦。。
你们大家好,

回應 我很孤独 第 1557 篇文章

hiya.
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-31 01:57 PM 發表

哈。。哈。。我中的奖金就加去下一次的奖金啦。。唔使给我啦。。就拿去加奖金啦。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 我很孤独 於 2008-7-31 02:03 PM 發表
你们大家好,
哈哈, 又見到你

嘻嘻, 你來遲了

but 遊戲, 結束了

新的遊戲, 即將開始, 敬請留意.
外星貓E生