返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 10:19 PM 發表

見証就會好多人見到....你問MICKEY咪知囉
set 權限 180.. sure nobody can c it.. 呵呵...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 10:19 PM 發表

噢噢。。。。。我都想见证喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

好靓女架...我喜欢
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-8-1 10:24 PM 發表

set 權限 180.. sure nobody can c it.. 呵呵...
你张相在边啊
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-1 10:25 PM 發表

噢噢。。。。。我都想见证喎。。。
伟哥..我想看你张相...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-1 10:24 PM 發表

阿爷, 你过一个月利息过Cammy, 就包你有得睇!
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 10:26 PM 發表

你又嚟...咪玩我啦....咁BEBE走喇!!
噢噢,。,,做咩bebe一见到我就走啊。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 10:27 PM 發表

伟哥..我想看你张相...
哈。。哈。。去拿报纸就看到啦。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 10:25 PM 發表

咁咪好唔公平...睇唔到你喎...你又点我喇
7 月了... 你會唔會嚇死啊?
比較多人想睇靓女...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 10:27 PM 發表

我也喜歡你呀
好啊...一起喜欢
原帖由 cck_my 於 2008-8-1 10:32 PM 發表

阿爷, 你过一个月利息过Cammy, 就包你有得睇!
我覺得唔會...
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-1 10:34 PM 發表

报纸有好多人啊..点揾到是你啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 10:27 PM 發表

我也喜歡你呀
我都中意啊。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-1 10:34 PM 發表

難怪次次睇有關安華的新聞都見到你...
你仲痛唔痛?
婆婆 & 各位, 我返來喇.
外星貓E生