返回列表 回復 發帖

回應 susanice 第 2434 篇文章

你工做时间长咗少少啵...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 4-8-2008 06:27 PM 發表
  你工做时间长咗少少啵...
無計啦...
  唔似你..你老細咁錫你...

回應 susanice 第 2436 篇文章

我资历比较深啊..没变 他要靠我
原帖由 mickeybblim 於 4-8-2008 06:31 PM 發表
我资历比较深啊..没变 他要靠我
哦...原來係咁..

回應 susanice 第 2438 篇文章

我老咗啊..资历才会深啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 06:34 PM 發表
几多岁哦??
原帖由 mickeybblim 於 4-8-2008 06:34 PM 發表
哈哈..我下班了...88

回應 jclai 第 2440 篇文章

68岁啊..
原帖由 CC517 於 2008-8-4 02:10 PM 發表

楊秀惠.
halo.... 猫猫....
珍惜四人帮。。。
原帖由 susanice 於 2008-8-4 06:37 PM 發表

哈哈..我下班了...88
明天见啊...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 06:37 PM 發表

halo.... 猫猫....
只猫不见了啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 06:34 PM 發表
全公司都靠你,老伴不疼你哪行啊.........
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 06:37 PM 發表
68岁啊..
又在骗人..... 明明是86.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 06:39 PM 發表

全公司都靠你,老伴不疼你哪行啊.........
我最老架...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 06:39 PM 發表

又在骗人..... 明明是86.....
爆我年龄秘密....