返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 02:11 PM 發表

我不是色狼啊!!
你做咩不打自招? 我都冇話你色.. 你自己身有屎.. 哈哈...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-6 02:07 PM 發表
sweet ayam 沟阿爷..
YES, 用SM方法~~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 ed_teck 於 2008-8-6 02:12 PM 發表
昏昏地.. 好多遐想空間...
嘻嘻....
原帖由 ed_teck 於 2008-8-6 02:14 PM 發表
你做咩不打自招? 我都冇話你色.. 你自己身有屎.. 哈哈...
不是色狼...............................................................

因為~~

係色女!!哈哈
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 02:14 PM 發表

只聽過用 sms 方法... 依家已經潮到後面個 s 都省埋?
原帖由 ed_teck 於 2008-8-6 02:10 PM 發表

我冇份架.. 我仲私低下 pm 警告佢架...
是啊..阿爷仲识warning只猫架...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-8-6 02:12 PM 發表

昏昏地.. 好多遐想空間...
你同sweet 做过D咩啊...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 02:14 PM 發表

哇.. 你去咁尽啊..小心D啊...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-6 02:19 PM 發表

只聽過用 sms 方法... 依家已經潮到後面個 s 都省埋?
plural.. ...就好啦...
  你地两個... 越來越昏..
原帖由 ed_teck 於 2008-8-6 02:19 PM 發表
不是要溫柔些咩~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-6 02:23 PM 發表

plural.. ...就好啦...
咩 plural??
應該係我问你同 1977 做過咩來?
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-6 02:22 PM 發表
你同sweet 做过D咩啊...
收到你D獎金後, ED幫我投資...錢揾錢
原帖由 ed_teck 於 2008-8-6 02:27 PM 發表

咩 plural??
應該係我问你同 1977 做過咩來?
他是杀手啊...又关我事
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-6 02:22 PM 發表
哇.. 你去咁尽啊..小心D啊...
係喎 要小心, 唔好太信陌生人!!!