返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-28 04:11 PM 發表

你叫到..我就请咯
勉強無幸福啊.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-28 04:19 PM 發表

喔啊, 這還不算.
费事..big bro黎扣我分啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 zionzion 於 2008-7-28 04:20 PM 發表
ic.... 我会向我朋友说说。不过我想他们应该不会去那间。哎呀。。。到时才算吧,反正都是带你去吃饭而已
我没去啊...不好叫我出来啊..
原帖由 CC517 於 2008-7-28 04:21 PM 發表

勉強無幸福啊.
又系wor...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-28 04:22 PM 發表

我没去啊...不好叫我出来啊..
哈哈。。。做人一定要讲信用的。既然答应你,就一定会带你去吃饭。哦,放心,有男有女。全部都是好市民,别怕。12点之前,一定送你回家
-- 用一生的时间制造幸福 --
原帖由 zionzion 於 2008-7-28 04:24 PM 發表

哈哈。。。做人一定要讲信用的。既然答应你,就一定会带你去吃饭。哦,放心,有男有女。全部都是好市民,别怕。12点之前,一定送你回家
我.........心有余而力不足
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-28 04:26 PM 發表

我.........心有余而力不足
ok咯,既然靓婆婆那么坚决。那就算了咯。
-- 用一生的时间制造幸福 --
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-28 04:20 PM 發表

猫惊老鼠............... 玩野啊
玩得呵, 好好玩.
外星貓E生
原帖由 zionzion 於 2008-7-28 04:24 PM 發表

不能呵, 十點之前她會變貓, 12點後她會變回老鼠啊.
外星貓E生
原帖由 zionzion 於 2008-7-28 04:29 PM 發表

ok咯,既然靓婆婆那么坚决。那就算了咯。
不好意思啊...下次先啦..
原帖由 CC517 於 2008-7-28 04:38 PM 發表

玩得呵, 好好玩.
你刚刚去咗边啊..
原帖由 CC517 於 2008-7-28 04:41 PM 發表

不能呵, 十點之前她會變貓, 12點後她會變回老鼠啊.
几时变只狗啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-28 04:43 PM 發表

你刚刚去咗边啊..
夠鐘, 閃啦, 今晚見.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-28 04:44 PM 發表

几时变只狗啊...
當然是早上9點9囉.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-28 04:45 PM 發表

夠鐘, 閃啦, 今晚見.
我都闪啦..
5.00闪..