返回列表 回復 發帖
原帖由 Geai 於 2008-7-29 10:10 AM 發表
cherie   when will u join shaolin temple ar
master G 拉只sweet ayam入会...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-7-29 12:29 PM 發表
亞婆, 下午無吉看檔, 你搞掂.
我都几忙架...4.00几啦
原帖由 walala 於 2008-7-29 12:37 PM 發表
阿婆没出现。。。
来咗..
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-29 01:08 PM 發表
2嫂黎咗嚄。。
边度啊...她都无叫我
原帖由 CC517 於 2008-7-29 01:08 PM 發表

一來又鬧人啊, 躁狂症啊, 要飲涼茶啦.
现在系人闹我啵.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 01:22 PM 發表

边个闹你啊。。你讲我知。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 01:22 PM 發表

請佢飲苦茶啦
外星貓E生
亞婆, 我走了, 今晚 C U.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-29 01:40 PM 發表
亞婆, 我走了, 今晚 C U.
只猫...出街小心D啊...
各位朋友,我去玩游戏,迟一点再见,
原帖由 cammy8080 於 2008-7-29 02:58 PM 發表
MICKEY
我提早返黎
有D不放心某人...
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:25 PM 發表

边个闹你啊。。你讲我知。。。
我自己恼自己...
原帖由 我很孤独 於 2008-7-29 03:16 PM 發表
各位朋友,我去玩游戏,迟一点再见,
天天玩游戏...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 03:25 PM 發表

天天玩游戏...
mickeybblim,是咯,因为我还是婴孩,我今年还不到满月,还不到满月的孩子都会玩电脑,你相信吗?
我就不相信了,但是我就不知道你相信吗?我真了要去玩游戏了,各位朋友,等会见!
原帖由 我很孤独 於 2008-7-29 03:41 PM 發表

mickeybblim,是咯,因为我还是婴孩,我今年还不到满月,还不到满月的孩子都会玩电脑,你相信吗?
我就不相信了,但是我就不知道你相信吗?我真了要去玩游戏了,各位朋友,等会见! ...
你骗我是老婆婆啊...
看不见..听不到啊..
你要做硬汉我就知道...