返回列表 回復 發帖

恭喜gracechanstuart榮升版主

恭喜
gracechanstuart 成為“有傾有講吹水區” 新管理人

見到您接手管理這區的消息,我們大家好高興,祝您升遷事事如意 節節高升!

水區之光 眾望所歸 為民造福 光大廉政 造福桑梓 加油Grace !

光大廉政 造福桑梓
---呢句出自何處呢
條骨都無佐lu
光大廉政 造福桑梓
---呢句出自何處呢
lhy92725 發表於 2017-12-3 09:20 PM
出自匿名兄嗰度.
光大廉政 造福桑梓
---呢句出自何處呢
lhy92725 發表於 2017-12-3 09:20 PM
出自上網看到新官上任祝福就順便拷貝過來的

恭喜Grace接任吹水區版主之職!

祝妳事事順利! 人心所向! 水區興旺!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

出自上網看到新官上任祝福就順便拷貝過來的
Anonymous 發表於 2017-12-3 09:59 PM
甘咪無誠意咯
條骨都無佐lu

各位水區老友 早午晚好好好!! 多謝 大家的支持!!!

我還在學習中,請各位多多指教!!!

評分次數

• zzleezz

恭喜 grace ...加油
goldmonk 發表於 2017-12-3 09:56 PM

多謝金爺!! 多謝 你的大利是!!!

Grace 還在學習中,請你多多指教!!!

時間支出收入操作
goldmonk2 秒前TVB 88888888 元積分轉出
恭喜Grace接任吹水區版主之職!
祝妳事事順利! 人心所向! 水區興旺!

pknoface 發表於 2017-12-3 10:42 PM

Ken 掌門 早晨!! 多謝晒!!!

時間支出收入操作
pknoface3 秒前TVB 88888888 元積分轉出
恭喜Grace做了版主大大

評分次數

外星貓E生
恭喜Grace做了版主大大
CC517 發表於 2017-12-3 11:02 PM

貓 E 晚上好!! 多謝 晒!!!

時間支出收入操作
CC5172 秒前TVB 88888888 元積分轉出

各位水區老友好!! Grace 依嘎要同老公出街街,今晚返嚟再復大家(及派紅包)!!!

Grace 升為 版主 係 實至名歸.

恭喜.

呢 區 有 妳 幫手 會員 真 幸福.

不過 唔洗 俾 紅包 我.

過來 參與 自唱區 活動 就得.

評分次數

• gracechanstuart

簽名被屏蔽