返回列表 回復 發帖
Grace 很想 和大家 多多吹水,歎歎元宵餐各個菜式,但係已經24小時冇瞓, 先去睡個夠,再回來看看,大家是否在運《吹水神功》!!

估計大概不會有名單以外的賓客,若有的話,請各 ...
gracechanstuart 發表於 2019-2-19 12:12 AM

陰功豬囉....快d訓覺啦, 我會昅住班朋友, 叫佢地唔好 talk 得咁大聲; 影響 Grace 家姐睡眠 !!

我要選以下共3道菜或甜品,與《元宵餐會》所有嘉賓共慶最受歡迎會員的誕生!!

1.椰汁馬豆糕

2.豆苗蝦仁

3. 菠蘿甜酸咕嚕肉
各位靚仔靚女元宵節快樂!!

評分次數

• zzleezz

我要選以下共3道菜或甜品,與《元宵餐會》所有嘉賓共慶最受歡迎會員的誕生!!

1. 上湯大石斑  2. 佛跳墻  3.老火靚湯1

1. 豆苗虾仁   2. 煎酿豆腐   3. 绿豆糕
條骨都無佐lu

1. 上湯大石斑  2. 頭苗蝦仁  3. 椰汁馬豆糕
外星貓E生
Grace 很想 和大家 多多吹水,歎歎元宵餐各個菜式,但係已經24小時冇瞓, 先去睡個夠,再回來看看,大家是否在運《吹水神功》!!

估計大概不會有名單以外的賓客,若有的話,請各 ...
gracechanstuart 發表於 2019-2-19 12:12 AM
瞓多啲覺,唔好煮燶餸
外星貓E生

各位 水區 老友記 好好好!! 首先在此歡迎各位嘉賓!!!

並祝各位元宵節快樂!!!

現在隆重宣布本餐會明星主角!!!

吹水區 最受歡迎會員冠、亞、季軍得主!!!

【有傾有講吹水區】最受歡迎會員,Grace 因為係本版區版主,所以謝免受封啦!!!

因為 我攞唔攞吹水王勳章,Grace 都一樣受大家愛護!!!

選舉 今次 有雙冠軍!!!

2018年吹水區最受歡迎會員*有獎*競猜投票活動

雙冠軍 第一名(排名不分先後)

貓貓 lhy92725

大馬四哥 4461

亞軍 第二名

貓E CC517

季軍 第三名

靚敏瑤 manyiu

恭喜 以上 會員!!!

並多謝各位支持!!!

評分次數

• zzleezz

各位 水區 老友記 好好好!! 首先在此歡迎各位嘉賓!!!

並祝各位元宵節快樂!!!
現在隆重宣布本餐會明星主角!!!http://s9.tinypic.com/2d ...
gracechanstuart 發表於 2019-2-19 11:25 AM
不敢! 不敢 ! 多謝大家厚愛 ! 謝謝投票給我的朋友, 也感謝 Grace 姐 "讓愛", 當然~Grace 姐 公正, 有義氣, 大方得體 和蔼可親, 永遠是我們心中的冠軍 !
元宵节你地系咪都要食汤圆架
條骨都無佐lu
祝大家元宵節快樂~~

1.佛跳墻

2.上湯大石斑

3.燒乳鴿

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
lhy92725 發表於 2019-2-19 11:43 AM
唔係,好奈冇食湯丸啦!
lhy92725 發表於 2019-2-19 11:43 AM
亞婆在就要食,亞婆不在可以免
外星貓E生
亞婆在就要食,亞婆不在可以免
CC517 發表於 2019-2-19 12:12 PM
係呀 ! 我還需要吃 !