返回列表 回復 發帖
我现在4转了用不到『智慧之靴 』了!!!
可以给我『王者疾靴 』吗
爱一个人难道有罪的吗?
原帖由 9376 於 2008-11-9 05:15 AM 發表
我现在4转了用不到『智慧之靴 』了!!!
可以给我『王者疾靴 』吗
Already give u
原帖由 stephenhor 於 2008-11-9 03:33 AM 發表
hahakl做的好,再努力,当有时我不在时,大家要团结,互相帮忙才是富家豪族精神,我会看到的.

回應 hahakl 第 288 篇文章

收禮人          物品名          贈送數          時間
hahakl         王者疾靴         1         2008-11-09 09:50:57
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 hahakl 於 2008-11-9 09:44 AM 發表

Already give u
谢谢。。。
爱一个人难道有罪的吗?
999粒红宝石
原帖由 cas.cas 於 2008-11-9 01:00 PM 發表
999粒红宝石
cas.cas 紅寶石 200 2008-11-09 13:25:01

ENJOY......
謝謝...我快1轉啦
原帖由 cas.cas 於 2008-11-9 01:39 PM 發表
謝謝...我快1轉啦
kanbateh....... i m now expecting 7 turn.....
原帖由 stephenhor 於 2008-11-9 03:33 AM 發表
hahakl做的好,再努力,当有时我不在时,大家要团结,互相帮忙才是富家豪族精神,我会看到的.
Can u raise the withdrawal limit of 紅寶石 and 復活寶石..... but of course u need to mention the daily limit per person......

Later u need to re-fill one or two time everyday...... this can reduce us the number of requesting........
原帖由 9376 於 2008-11-9 10:55 AM 發表

谢谢。。。
For you somemore......

9376王者聖甲12008-11-09 16:46:56
9376王者頭盔12008-11-09 16:46:34

Work harder......Enjoy
原帖由 hahakl 於 2008-11-9 04:48 PM 發表

For you somemore......

9376王者聖甲12008-11-09 16:46:569376王者頭盔12008-11-09 16:46:34

Work harder......Enjoy
谢谢
爱一个人难道有罪的吗?
大家有什么需要,尽量提早在这提出~

字体用较大的size~

例如:我需要一点红宝石,可以吗?
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

我需要一点复活宝石,可以吗?
爱一个人难道有罪的吗?
收禮人          物品名          贈送數          時間
9376         復活寶石         50         2008-11-09 21:07:36