返回列表 回復 發帖

是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月
, U0 r8 f4 h* [! H3 [/ t( X我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你
% _* l  \: d4 j! `) j每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事
* g( s. n/ F. J  l9 A0 x. a你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生
7 {7 ]& v8 Y# P% o4 |% Ptvb now,tvbnow,bttvb有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我
7 J# Z+ z; w/ i% c每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前公仔箱論壇7 |' j. m1 }* A( u0 z+ a+ W

+ E9 u; k0 [# dwww3.tvboxnow.com我好記得果次.......
. H( Z2 ?; F4 C8 L) ?- x1 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, _+ q' |1 e3 r: X2 N7 B: o/ z/ Y
那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你
: T+ f/ D: ^4 `1 d+ j  tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我的情緒不再低落....心情開心甜蜜..... www3.tvboxnow.com+ W+ F3 o9 k" i& c
+ _6 u3 s! ?- h2 R
每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失tvb now,tvbnow,bttvb! \+ G3 @( u  w: Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Y5 ]4 @9 V' c8 x0 d

2 c9 G5 G/ M/ `5 X; }9 p9 }4 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb$ A9 c8 E" D5 \! r& P

! L; w7 [- t2 N! {; c3 Y
6 |( A9 g. g9 j% O; u[ 本帖最後由 多事啦 於 2008-11-8 10:52 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456

請保特心情開心甜蜜.....

回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
戀愛得滋味是最甜的。
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表
6 `1 O7 |' @3 Ctvb now,tvbnow,bttvb請保特心情開心甜蜜.....
公仔箱論壇7 d, f& B: K  ^/ g! n+ u& G! L

; V% _* {9 Y. R) ?! i我會架啦 www3.tvboxnow.com$ ~" W# E% V% O% {! n' d
嘩...你幾時做左版主架
原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表   ~  @0 |2 F' l. W2 P/ g2 L
hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
4 H7 a: k3 T5 y" l# T1 @0 p公仔箱論壇5 a; K2 h+ \- v5 p% @
我會.....努力呀
原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表
! q/ O- I9 |9 B0 J3 }5 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。戀愛得滋味是最甜的。
( B- Q+ o& Y1 J2 Z: \

# B0 ?6 z/ M3 r& r9 L. ?/ |係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表 www3.tvboxnow.com9 B( Q- K9 m8 q* Q% ]/ |
www3.tvboxnow.com. s+ W6 I# c+ ~+ c

9 e  X/ L0 b8 E0 o1 ?公仔箱論壇係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
" Q; n& J% a- P/ Kwww3.tvboxnow.com- n9 q. _. k1 e5 k2 }
送你經典句﹕幸福的光www3.tvboxnow.com* H, W9 c2 ^* s
當遇到現在TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, w2 r# b. A' x
和你相伴一生的人
3 r  V6 X) S  U: w" n要百分之百感謝他愛你
  j2 m' z0 z3 x& d: H# ]0 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為& |( W0 a8 o% t" ?: N  ]
你們現在都得到
8 V6 \* c; o0 ?5 |# `幸福和真愛

0 t; V# a2 n4 O. z" z. fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 N7 ^4 N& s; p- z: Q* X' swww3.tvboxnow.com
$ w8 h+ @( a4 d2 F8 ywww3.tvboxnow.com大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。
) F, ~5 j% A& m5 U
! R7 \; m0 v) W" u9 m. ~7 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 kitty@08 於 2008-11-12 04:14 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456