返回列表 回復 發帖

是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月
' ], S2 [7 v1 h% _' p我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你& }$ R8 r; C: c$ h
每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: P# m  w7 g5 w% v$ [5 ?
你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生
% F9 s8 Z) b" p. ]' G/ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 k% f4 M: G' O& ^
每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前公仔箱論壇' O% K. J& L0 X# y# `( s9 ~3 z5 K% ^
" h- C7 C0 i8 k) Z# a9 Z
我好記得果次.......www3.tvboxnow.com, E+ X$ O* U, K) c6 p8 B4 X
因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ X, x2 P8 G; `1 t
那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你www3.tvboxnow.com: ]) q* K! }2 y0 l/ a. O, r
我的情緒不再低落....心情開心甜蜜..... 0 V7 Q5 W/ x1 B: n% Q$ ^9 E
) _2 I1 ~) n) U) p  n0 ?8 l7 S
每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失
: U$ K6 ~& h: g/ v5 h" d
5 b! M' F9 K  h7 u, m/ @% [www3.tvboxnow.com公仔箱論壇- x; O3 I- R# t( @! H
www3.tvboxnow.com1 g: d+ M6 h: F) A4 e3 N; ~
公仔箱論壇; ?: c6 ]/ G5 A# L3 P

9 j, u" \+ x: ktvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 多事啦 於 2008-11-8 10:52 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456

請保特心情開心甜蜜.....

回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
戀愛得滋味是最甜的。
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表
' K9 G  X3 o, I  u' m( [公仔箱論壇請保特心情開心甜蜜.....
公仔箱論壇' H: ]; z2 D- n: R5 E  \
www3.tvboxnow.com, c( ]& r% K4 j0 o& E. s
我會架啦 tvb now,tvbnow,bttvb2 I, {3 F; Y3 z" I: V) ?2 B
嘩...你幾時做左版主架
原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表
! X/ j- p7 _* P! H- Ttvb now,tvbnow,bttvbhope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
tvb now,tvbnow,bttvb1 V, }/ S# U2 h; z; R$ }' F  T% w9 E
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& N, i3 J5 {; N3 J2 f# |
我會.....努力呀
原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb) Y$ b/ B) @+ ^9 B: r5 V$ |
戀愛得滋味是最甜的。
" d! o0 u* H3 d" ^/ C+ Q4 P1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% O1 k2 {1 E9 {6 X: x' h
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表
# Y3 o* `* w" x/ c5 U5 ztvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 L" Z! c. D) Z- X( C  N
www3.tvboxnow.com5 [" Z1 V# u, m: U) w( \/ \+ P- Y
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
. M' i' s( H' ]3 I4 }! D5 d& i
  u  b6 v! @* G. _' @# j* l公仔箱論壇送你經典句﹕幸福的光# @, a. o5 G; u; c+ o
當遇到現在
: `8 J9 c! C* T9 Q公仔箱論壇和你相伴一生的人
' X. d5 V7 U+ [6 q' E7 Owww3.tvboxnow.com要百分之百感謝他愛你TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 f. s* }0 Y* @5 N
因為
  S0 p) Y) q0 w2 b* j- gwww3.tvboxnow.com你們現在都得到
2 |) ^* _0 ^; U; c. Z/ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幸福和真愛

7 ~" Q* _5 B: o9 {tvb now,tvbnow,bttvb
! d& f9 r" w, |5 S5 d5 N6 z2 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: C6 u0 |: z+ g# v" ctvb now,tvbnow,bttvb大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。
. d$ q% c% v0 W, o! s: J. tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; p+ s. c8 @' {2 g9 Rwww3.tvboxnow.com[ 本帖最後由 kitty@08 於 2008-11-12 04:14 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456