返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 0 ^# H4 ^' H6 ?# J. s
' X4 t) k/ U% q8 Q6 U4 W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
  }" ~$ e7 O0 I; n6 ?% U公仔箱論壇弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 www3.tvboxnow.com1 |. \+ Z9 K: e- J8 d# Z$ x
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去公仔箱論壇/ k8 M" _! ~- a1 V
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
, R; f' b) a2 z& W" e4 D公仔箱論壇我都唔識什么花, no problem 啦 !
5 N' ^3 m7 H1 ?' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇% Z  G& L& S/ X+ J" X
我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021www3.tvboxnow.com2 K. {2 G6 s. r0 y/ O
www3.tvboxnow.com. c0 t. A- _$ }. P

& ?4 g# e+ j+ g# n" k1 S  @7 m6 ^
/ ^& [# `+ y. \4 N2 c) _5 t# ^www3.tvboxnow.com- T6 Q& T3 J+ @* W

& n) E: ]: v4 K+ ?tvb now,tvbnow,bttvb

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021
! r& f6 C9 k6 [8 p  xwww3.tvboxnow.com
8 h6 T! j" z# S5 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5399231www3.tvboxnow.com& h; @! B# {: j1 B+ m* F# g7 u. m
tvb now,tvbnow,bttvb/ M" F6 Y2 d. ~2 h" z) ?1 u: H
5399232TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 F* V- }2 B; z7 |

4 n, Q" l5 o: t, q; ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5399233
' K# i% ?' q4 E2 H) A( y公仔箱論壇manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享& h% R( |* k* R' f7 ^9 d
tvb now,tvbnow,bttvb3 m5 ]4 E3 ~, }9 P6 u2 v3 M
www3.tvboxnow.com. a3 ^- V: ~6 ]# G  F. c2 `
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
本帖最後由 manyiu 於 2021-10-29 06:10 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb% u6 H9 [+ d- e) d
www3.tvboxnow.com3 C# e: \+ X  O2 f3 o
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
; N$ x$ A: e' ^( z8 C7 F, _' xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ D' a* o  E, B* Btvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com& ?# S. g& t5 s% I& e) I
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; N6 A( o7 L* ?  T; G! B' H% \- l! h
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 K" L6 l% ?$ }+ s, H9 G2 W
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...* B2 k/ I: x: J# k1 O! K% c$ J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ]! R# A& \, t% }1 w  O
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 X3 g2 u+ V. Z" {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^: [6 y& h: h, E4 N6 V3 h

; W  x7 \. o7 }' ttvb now,tvbnow,bttvb( ~* @* F0 m' D) A
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

( C6 O0 o; H9 ]; K/ j; |9 L9 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...7 x; e7 l+ h: Y: P# a# ]2 W8 C

3 E. {9 ?1 k% e7 mwww3.tvboxnow.com最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!tvb now,tvbnow,bttvb$ k. ?" C' D% ^% q* [2 H
5403028www3.tvboxnow.com8 @/ s# g% P6 g6 L8 n* ?# p) N$ X" {
公仔箱論壇4 E2 k: K! v& ]% g  Z. p$ f* D7 j
" ~) b* H; V% E公仔箱論壇我家門口的楓樹! ...
0 D& b; v% a: O, |/ J公仔箱論壇manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家) g: Y% D! s4 W
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
8 d$ D( N; a" m1 ]
2 L+ B% Y! J8 ]: O2 f公仔箱論壇
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!www3.tvboxnow.com; Z2 S6 x% f0 ~$ M0 |# Y+ e5 {6 l6 x
manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
8 y- C* U" R7 T, z7 \  h4 E楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
# p) y! |9 B6 h6 u& U
; x( j* k$ Z- B3 ^/ j) sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
7 B2 q0 w4 e: O" D1 Nwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ d1 f* O( q& k' P

) ^, ?; w) |% s& T$ Xwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 @  F& K4 W+ u5 O' b5 J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 u* |: x2 B' I, ?0 P" w4 m7 _
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
% b7 J0 i) J4 |4 x! m5 E7 qtvb now,tvbnow,bttvb
' i. F: Z6 _. v7 O公仔箱論壇我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
3 W  L& \$ j4 }6 c8 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" D' j# b& @; o. N8 P
: R" }( M3 v+ V% f: I; ltvb now,tvbnow,bttvb
/ f( O6 z& M+ }tvb now,tvbnow,bttvb5405106
% U. S0 c0 r& g8 fdi0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
; S# c" K& s( H/ J6 X! Qtvb now,tvbnow,bttvbmanyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~