返回列表 回復 發帖
衣度真係唔同d
起碼有高層肯回覆:victory::victory::victory:

http://www.tvbnow.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 05:15 PM 發表

《Q版阿仙奴》聯誼吹水部 <------請問你識唔識中文??:$
講得好! :handshake
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-1 05:16 PM 發表
衣度真係唔同d
起碼有高層肯回覆:victory::victory::victory:

http://www.tvbnow.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
蝦條好寸咀....;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 05:15 PM 發表

真?? 搞到我都想買返多少添....:$
東方段野寫出我的心聲;P

經過兩場初賽後,賽制極不公平的德國聯賽盃今晚上演首場準決賽,三天前苦戰下擊敗哈化柏林的漢堡要匆匆再戰,作客遭遇上季搶走該隊聯賽亞軍席位的雲達不來梅,黑柴相信疲兵漢堡難在這場廣受注目的北部打中佔得便宜,獲一眾世盃國腳歸隊的雲達不來梅佔有主場及以逸待勞之利,主W值得捧場。

漢堡上仗除了形勢上未能佔優外,球員亦踢得相當艱苦,由於比賽在極酷熱天氣下進行,令執法球證罕有地吹停球賽讓雙方戰將喝水休息,兼且漢堡球員亦出現後勁不繼現象,在這場苦戰後僅三天便要匆匆再拚,球員能否及時回氣成疑。

何況黑柴始終堅持漢堡早將目標放在八月九日對奧沙辛拿的歐聯外圍賽之上,今仗若然過關,德聯盃決賽將安排於八月六日,即歐聯賽外圍賽前三天上演,對該隊而言無疑是自找麻煩,歐聯分組賽參賽資格的重要性肯定在德聯盃之上,球隊上下自然懂得作出取捨。
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 05:15 PM 發表

《Q版阿仙奴》聯誼吹水部 <------請問你識唔識中文??:$
算數 ~~  咁人地真係唔鐘意阿仙奴嘛 .... :(
u 仔又冇晒人 !:Q
原帖由 Q版_C7 於 2006-8-1 05:18 PM 發表

我都唔係fans喎;P
原帖由 Q版_C7 於 2006-8-1 05:18 PM 發表

拜~ :handshake
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 05:13 PM 發表

傻仔
;P;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 05:18 PM 發表

東方段野寫出我的心聲;P

經過兩場初賽後,賽制極不公平的德國聯賽盃今晚上演首場準決賽,三天前苦戰下擊敗哈化柏林的漢堡要匆匆再戰,作 ...
真係幾有根據....:victory:

唔一定要鐘意既..好似我咁 :lol
原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 05:20 PM 發表

抵錫!! :kiss:

今日比你打正選啦! :victory:
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 05:15 PM 發表

真?? 搞到我都想買返多少添....:$
唔係戒咩:L
原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 05:20 PM 發表

我都係咁啦
lol
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-1 05:20 PM 發表

唔係戒咩:L
sh~~~ :victory:
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 05:19 PM 發表

我都唔係fans喎;P
x2