返回列表 回復 發帖
物品订购
会员户名:jff6000
订购物品:十二倍經驗卡 @ 160 张
转账纪录:  tvboxnow_pet  2009-5-2 02:05 TVB 163200000 元  積分轉出

回應 jff6000 第 16 篇文章

贈送方        接收方        物品名稱        贈送數量        贈送時間
GM        jff6000        十二倍經驗卡        160        2009-05-02 23:56:44
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

物品订购
会员户名:knchung
订购物品:十二倍攻擊卡/十二倍經驗卡 @ 5 张
转账纪录:
來自/到          時間        支出          收入          操作
tvboxnow_pet         2009-5-4 01:59 PM         TVB 6000000 元                 積分轉出

回應 knchung 第 18 篇文章

贈送方          接收方          物品名稱          贈送數量          贈送時間
GM         knchung         十二倍經驗卡         5         2009-05-05 15:02:45
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

物品订购
会员户名:dicksonkhan
订购物品:十二倍經驗卡 @10张
转账纪录:
tvboxnow_pet          2009-5-10 10:35 AM          TVB 12000000 元   積分轉出
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 dicksonkhan 第 20 篇文章

贈送方          接收方          物品名稱          贈送數量          贈送時間
GM         dicksonkhan         十二倍經驗卡         10         2009-05-10 14:51:30

照常工作中﹐
把論壇幣轉賬到 "tvboxnow_pet" ,然后把紀錄貼到本帖內.
tvboxnow_pet  2009-5-11 03:54 PM TVB 43200000 元  積分轉出  

唔該晒

訂購30張15倍經驗卡

ID : CC517
外星貓E生

回應 CC517 第 23 篇文章

done....

GM CC517 十五倍經驗卡 30 2009-05-11 16:04:46
原帖由 如來彿祖 於 2009-5-11 04:16 PM 發表
done....

GM CC517 十五倍經驗卡 30 2009-05-11 16:04:46
Thanks.
外星貓E生
物品订购
会员户名:jff6000
订购物品:十二倍經驗卡 @ 50 张
转账纪录:tvboxnow_pet  2009-5-13 10:36 TVB 51000000 元  積分轉出
GM jff6000 十二倍經驗卡 50 2009-05-13 13:06:14
会员户名:rickytang28
订购物品:十二倍經驗卡 @ 50 张
转账纪录: tvboxnow_pet 21 秒前 TVB 51000000 元  積分轉出
28# rickytang28

done..

GM rickytang28 十二倍經驗卡 50 2009-06-28 13:24:18
物品订购
会员户名:furniture
订购物品:十二倍經驗卡 @ 200 张
转账纪录:tvboxnow_pet 8 秒前 TVB 204000000 元  積分轉出