返回列表 回復 發帖

[公告] 336225 & a277762 企图在裝備物品交易區欺骗其他会员事件的交代

3月2日:
336225 在裝備物品交易區开帖收购宝石
会员把宝石转送给336225后,336225就一直没有出现交待

3月3日:
336225无故把自己的帖子标题加上“本主題由 shannon0730 於 2009-3-03 04:14 PM 關閉”
但是事实上我本人(shannon0730)根本没有执行过任何管理操作
由下图可见:

经过在后台调查后,查获:

暂时禁止336225 & a277762发言,等待两人解释中,另外禁止aa277762
而且即时禁止三人的宠物户口

而大家之前把物品转送给336225的纪录和336225把物品转送给a277762的纪录

在等待三人解释之前,暂时保留大家的物品,等待处理后,一定会交还大家的物品..

shannon0730
公仔箱論壇 » 虛擬寵物討論區版主之一
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

师姐真的当你没到呢,不禁他真的不可以
hai~!! unluck me..~!!!   my stone.. hope it is not going to cheat us   xie xie ni shannon0730
原帖由 yaoren84 於 2009-3-3 08:49 PM 發表
hai~!! unluck me..~!!!   my stone.. hope it is not going to cheat us   xie xie ni shannon0730
放心~到查明真相,SHANNON姐一定會比返你嘅~
 好样子...
原帖由 cas.cas 於 2009-3-3 09:18 PM 發表

放心~到查明真相,SHANNON姐一定會比返你嘅~
haha cause i m new here still very poor.. haha need money if not i wont ask so much.. haha i see alot of u all got million of dollar. haha.
我想又是一件詐騙行為吧
還另外申請新的帳號喔
还好我没上当啊
还好我没上当啊
????????????????????
版主 又破案........

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 ????? 於 2009-3-4 13:38 發表
还好我没上当啊
我中招  贪钱既后果。。。呢D骗徒一定要
第一次见过咁聪明既骗徒,竟然冒充扮版主,仲要放咁既标题 --[公告]本主題由 shannon0730 於 2009-3-03 04:14 PM 關閉
好搞笑啊。。
原帖由 jff6000 於 2009-3-4 03:51 PM 發表

我中招  贪钱既后果。。。呢D骗徒一定要
第一次见过咁聪明既骗徒,竟然冒充扮版主,仲要放咁既标题 --[公告]本主題由 shannon0730 於 2009-3-03 04:14 PM 關閉
好搞笑啊。。 ...
系聪明既话,就应该第一时间认错啦.

坦白从宽,
抗拒从严...
原帖由 longlongoo9 於 2009-3-5 12:10 PM 發表

坦白从宽,
抗拒从严...
有心行騙又點會認錯呢...
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
原帖由 longlongoo9 於 2009-3-5 12:10 發表

坦白从宽,
抗拒从严...
我指既佢唔系真系聪明啊。。。。
聪明既话都唔会冒充版主咁笨啦。。。