返回列表 回復 發帖
多謝大家, keep it going
真匿名
The Contract 1 (賣身契)  
mrz8Y68NfBI

Chow Yun Fat 長短腳之戀(粵語)周潤發 王祖賢 黃霑 利智 王青 mANiyTa-xwk
SweetLemon 發表於 2012-4-24 05:18 PM
周潤發 王祖賢 黃霑 利智 王青, 全部都係我最鍾意嘅明星
真匿名
最佳拍档
最佳拍档1 - 光头神探3U6rLXrBEHU

最佳拍档2 - 大显神通xGY12qwlwZg

最佳拍档3 - 女皇密令  zUspcxnsxqI

最佳拍档4 - 千里救差婆o6mZFnwgMYM

最佳拍档5 - 兵马俑风云  SjPMjyO6F-0 ...
wasimasterQ 發表於 2012-4-24 05:25 PM
失敗,一套最佳拍档都未睇過
真匿名
Fairy tale ... by Walt Disney

~ Beauty and the Beast 美女与野兽

fls125 發表於 2012-4-24 09:59 PM
妹妹鍾意睇卡通片
真匿名
Windtalkers

Hamburger Hill

We Were Soldiers

Saving Private Ryan

贱狼人 發表於 2012-4-24 10:15 PM
我好少睇戰爭片,Saving Private Ryan係我其中最鍾意嘅戰爭片
真匿名
7v-KwGxDHhg

金玉满堂

简介
在中国第一名厨大赛中,本有机会获胜的廖杰,突然宣告弃权,使得龙昆虽胜犹憾。

赵港生为获得移民资格,参加厨艺大赛,落榜后欲拜龙昆为师。龙昆介绍他前往满汉楼找欧兆丰学厨艺。赵在 ...
BeiDouChef 發表於 2012-4-25 06:00 AM
啱哂大廚
真匿名
心弦没爬楼~所以不知道是否有人介绍过这部电影~~

因为这部电影~我爱上这首歌~知道了Nicolas Cage这名演员~
很棒的一首歌~很棒的一部电影~  (纯粹分享)

xinxian 發表於 2012-4-25 09:34 AM
我同你post出黎,不過唔係中英文字幕

真匿名
其實套戲好唔好睇
真匿名
你鍾意應該唔錯,遲D睇下先
真匿名
要派多D獎金比心弦先得,咁支持
真匿名
小时候就是看很多关于厨师烹饪电影,戏剧,漫画 我才被影响去做厨师 哈哈
BeiDouChef 發表於 2012-4-25 09:37 PM
如果你小时候就是看很多錢,E+就掂過look蔗
真匿名
Anyone who wants to save the movies can clicked the like button in youtube, or watch later 稍後觀看也可以。。。
SweetLemon 發表於 2012-4-26 09:03 AM
不如download左佢,慢慢睇仲好
真匿名
周哥哥
雪貓咪 發表於 2012-4-26 12:49 PM
乜事?入嚟講下你最鍾意嘅電影啦
真匿名
the lord of the ring !!
I like this one too. See I can find the utube to watch it again.
真匿名
~  loves this too

fls125 發表於 2012-4-27 11:10 AM
佢好靚仔
真匿名