返回列表 回復 發帖
各位早晨...
KK、完美俠、陳SIR、小小強、Maria 婆婆、Charlie、貓貓... 午夜好!!!
各位水區老友  早午晚好!!!
尋日買到鳳爪,整左一撐豉汁鳳爪, ...
gracechanstuart 發表於 2017-7-12 11:28 PM
你好啊...呢幾日都好熱啊...
14-7-2017
早晨各位
底衫五粒鈕 發表於 2017-7-14 03:36 AM
早晨啊...個人都仲未瞓醒...仲未瞓夠...
继续训啦
lhy92725 發表於 2017-7-14 04:12 PM
好可惜要上班...
今天不努力工作,明天努力找工作呀,畀心機啦!
perfectman 發表於 2017-7-18 09:11 AM
你說得對...
KK、CEO、完美俠、小小強、陳SIR、Charlie、Maria、靚貓貓.... 早晨!!!

各位水友 早午晚好好好!!!
新既一日又開始啦!!! http://s9.ti ...
gracechanstuart 發表於 2017-7-19 06:00 AM
早晨啊...尋日落雨落到倒水咁...
今朝個太陽就竟然咁猛...
夏天系甘架啦
lhy92725 發表於 2017-7-19 11:07 AM
夏天真係令人又愛又恨...
夏天系甘架啦
lhy92725 發表於 2017-7-19 11:07 AM
夏天真係令人又愛又恨...
KK、CEO、完美俠、小小強、陳SIR、Maria 靚婆婆、Charlie、貓貓... 早早晨!!!

各位水友 早午晚好好好!!!
新既一日又開始啦!!! http:/ ...
gracechanstuart 發表於 2017-7-22 02:37 AM
各位早晨啊...
唉...搵泥搵去都搵唔到坂口健太郎套《與妳的第100次愛戀》...
Charlie 下午好!!!

我搵到喔!! PM 左 磁力下載 link俾你!!!
原來直接Copy 磁力link 係唔得既!!不過我另外send 左個download 網址俾 ...
gracechanstuart 發表於 2017-7-24 01:36 PM
噢...真係唔該晒你啊...
已經盡晒全力架啦...但係點解仲有人覺得唔收貨架...
呢钟感觉肯定唔系第一次,我相信都唔会系最后一次,所以习惯就好
lhy92725 發表於 2017-7-29 03:40 PM
初初都以為可以盡量做到人地想要嘅要求架...
但係已經盡晒力...佢都係唔滿意...
其實呢種感覺真係唔好受...
你需要先知道別人想要什麼
Pedestrian_A 發表於 2017-7-29 03:53 PM
最怕就明明已經照住佢要求做...但佢由始至終都係覺得你做唔到佢要求...
又明明自己已經盡量所有飲奶嘅力...
因為大家嘅標準唔一樣囉!
perfectman 發表於 2017-7-29 01:20 PM
如果係咁...又真係幾無奈...
我有個同事都有少少頂唔緊...
差少少就想爆佢seed...