返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
& z2 K' p' s% X9 {  t; qwww3.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
* \3 m! o& ]7 v" M1 @, Ltvb now,tvbnow,bttvb
+ m1 d- @! N8 w  lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,
2 p6 _) k0 s5 R5 ?; R% b宜家一嘢人地掉成億過嚟......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 z( Y  q' M% `$ M) a0 Q
我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,
0 d0 p8 u' r7 s4 Dtvb now,tvbnow,bttvb但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?$ e5 P) c- h; _+ j2 G0 L5 Y, ^
點算好呀!?. Z( n7 s1 y# j* A$ B1 E+ V" O

4 x# T8 o" u$ p公仔箱論壇你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!公仔箱論壇" P% @, a: E& b1 z! h# s3 b+ c! W
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財7 ^4 U. g# w* e+ a0 P! O3 k. I
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
# _; c! S2 u' {* _公仔箱論壇
1 i# {. c( {, M) O0 l6 h4 d8 }公仔箱論壇你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
) w0 ~& y4 P0 A) b" q* I每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
/ n5 n0 M2 j# [

4 L) x' Q& r) c  Y5 l8 ~) Q唔好話騙, 係應得既。
9 z* c( K" C5 U- H6 y公仔箱論壇pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
5 x! V- N4 o* r4 f4 ^1 j
0 n: F/ I1 k6 I$ k  N: Zwww3.tvboxnow.com哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...
1 K4 L! d) F& r: ^' g公仔箱論壇/ X) f3 k3 _0 f9 P3 X; H: D
唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,公仔箱論壇% `* A2 q5 U- k& m0 [
宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
$ B: A# t3 h3 Q* K5 m& Y; U公仔箱論壇幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...4 ]+ P# r. A" }6 B) `( w
唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙公仔箱論壇& @( v: x8 c1 [7 S* V$ h
timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
+ d7 E+ N1 g6 i9 O; Z6 b" N7 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ~" m! {0 E: I/ X* C+ E, T0 Y: g
TVB 1184983887 元 www3.tvboxnow.com2 K# u8 l- U* b9 e: u8 u
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,tvb now,tvbnow,bttvb& P1 m% K- ?' H6 J- @8 _3 u5 V
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....
% w; q1 ~7 I( e3 D3 s* x/ K* qwww3.tvboxnow.com

8 p) o# u; D% x) d1 M7 k5 c' Stvb now,tvbnow,bttvb50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....# _' D# V" o) j( D; b2 |. f: i' l
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥公仔箱論壇% l7 V0 a2 K" K1 s( m* E- ^5 \
MOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% f" v1 e( g1 l9 l

( _/ V  ]9 f" w7 W4 z% O8 i" b哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

' _, g) t; z+ A+ z4 k8 w5 j
: p6 t$ M$ P% b! f& m' G: B8 U三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....