返回列表 回復 發帖
因為美國搵人維修好鬼貴,啲人自己做啫,香港人懶嘛,
好簡單,我有個客話想喺牆鑽個洞,上口螺絲掛吓嘢,我話唔使鑽洞,去買無痕掛鉤就得㗎喇,一般都掛到5Kg嘢。
佢話唔想煩,一了百了喎,我又同佢講,話搵個師 ...
perfectman 發表於 2017-1-8 01:11 PM

i mean you should invest into better tools instead of replacing them every once a while.
Pedestrian_A 發表於 8/1/2017 03:48 PM
I mean U should considering your $$$ B4 invest into better tool, if the tool return very $$$, then go a head(去馬),
if the tool only use a short while in it's life time, then go a head(去你個頭)
認真睇真啲真係又真係
除夕啦!
恭賀大家過豐年
認真睇真啲真係又真係
大家發財
認真睇真啲真係又真係
mnb 晚安係大食多餐
chan200308 發表於 7/2/2017 06:04 PM
最好唔食多餐,慳返唔少
認真睇真啲真係又真係
最好唔食多餐,慳返唔少
lckiong 發表於 2017-2-7 06:09 PM

恭喜發財 20億抖來.
chan200308 發表於 7/2/2017 06:26 PM
米青子口牙
E+  1¢ 都冇
認真睇真啲真係又真係
多謝各位到訪拜年

祝大家新年快樂

dj505 秒前TVB 20178888 元積分轉出
lau598018 秒前TVB 20178888 元積分轉出
xvhongliang33 秒前TVB 20178888 元積分轉出
tomtsang46 秒前TVB 20178888 元積分轉出
satoshi2357 秒前TVB 20178888 元積分轉出
free2penny1 分鐘前TVB 20178888 元積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 20178888 元積分轉出
mnb11231 分鐘前TVB 20178888 元積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 20178888 元積分轉出
perfectman2 分鐘前TVB 20178888 元積分轉出
yxx012 分鐘前TVB 20178888 元積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 20178888 元積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 20178888 元積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 20178888 元積分轉出
認真睇真啲真係又真係
陳爺爺,下周無英超,又打咩賽事啊?
lhy92725 發表於 12/2/2017 10:06 PM
妳怕佢冇得賭波咩
認真睇真啲真係又真係
YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lau5980 發表於 2017-2-14 01:01 AM
做乜YEAH!
chan200308 發表於 2017-2-14 01:25 AM

可能今晚約到條女
mnb1123 發表於 14/2/2017 09:45 AM
約到條女就唔會有時間上嚟yeah咯
認真睇真啲真係又真係
香港地大把人會去幫親
mnb1123 發表於 2017-2-14 11:51 AM

BB明晚约了谁
lhy92725 發表於 14/2/2017 11:57 AM
BB梗係約B女啦
認真睇真啲真係又真係
羊叔叔好耐无遇到你
lhy92725 發表於 2017-2-15 12:49 PM

你忙啊嘛
yxx01 發表於 15/2/2017 07:52 PM
似你忙多啲
認真睇真啲真係又真係
點解甘耐唔見佐KK架
lhy92725 發表於 2017-2-16 09:49 PM

問小強
chan200308 發表於 16/2/2017 09:55 PM
咁你要去問米咯
認真睇真啲真係又真係
我覺得強國的經濟才是真正嘅外強中干
lhy92725 發表於 19/2/2017 12:18 PM
幾強都假最緊要見$$$使
認真睇真啲真係又真係
我住在落後國家價格昂貴只能負擔 25Mbps...

看1080p youtube 沒有問題 但upload 片上youtube慢
Pedestrian_A 發表於 2017-2-18 04:51 PM

睇4K片有沒有問題
free2penny 發表於 19/2/2017 02:05 PM
佢只係想睇AV片冇問題就滿足咗
認真睇真啲真係又真係
電腦電視有4K,如果片源無,都系假嘅遮
lhy92725 發表於 2017-2-19 05:28 PM

當你夾埋藍光機,5.1喇叭,就會感受到嗰種享受㗎喇
perfectman 發表於 19/2/2017 05:47 PM
有$就享受,冇$$$? 難受咯

你有$$$ 都未必有得你咁享受,片源?普遍?分享?

o係馬來,好多地方網絡都唔發達,就好似我鄉下咁,個網絡最多都係去到1~2Mbs咋,享鬼享馬咩?
認真睇真啲真係又真係
KK
yxx01 發表於 21/2/2017 10:25 AM
冇KK
認真睇真啲真係又真係