返回列表 回復 發帖
我梗係叫唔郁佢啦. 所以我叫柠姐叫囉.
pknoface 發表於 29/8/2014 11:12 AM
叫Grace姐姐既老公易啲
認真睇真啲真係又真係
睇下陳兄滅唔滅得成武當先算, 你估殺小強咁易架?
pknoface 發表於 30/8/2014 08:44 PM
講埋啲冇可能做到啲事
認真睇真啲真係又真係
> 遊戲7: 中秋造反

有得揀手語嗎

咁就

答案: 5. 將秘密寫在紙上然后藏在月餅中.
認真睇真啲真係又真係
有得揀手語嗎

~ good morning 小Kiong~
.... how to 手語 .... 小Kiong
fls125 發表於 2/9/2014 09:39 AM
125妹妹好早

手語梗係面對面先比到,咁咪好秘密咯
認真睇真啲真係又真係
掌門人早晨!TVB開一部新劇講武當派,而且會到武當山拍,武當派未來可以話一片光明啊!
Andy.y 發表於 3/9/2014 09:58 AM
係咪拍海外版先,唔係就同掌門冇關咯
認真睇真啲真係又真係
掌門仲唔啦啦臨快啲去返工呀
認真睇真啲真係又真係
早晨完美俠. 你講得諗. 我个note2手機原來真係要選定个頻道! 用咗咁耐依家至知!部機原廠設定用global network. 收信號十分差. 手動設定去LTE/CDMA就勿事都冇. 一出隧道口就有信號啦. ...
pknoface 發表於 4/9/2014 10:18 AM
掌門將個頻道轉去SAT NAV 咁就去到月亮火星都可以打電話返嚟地球喔
認真睇真啲真係又真係
SAT NAV唔係導航咩?關打電話咩事?
perfectman 發表於 4/9/2014 11:11 AM
冇SAT NAV 衛星掌門點去火星月亮到時就得唯一可以連線係SAT NAV衛星
認真睇真啲真係又真係
但係gps無電話功能㗎喎!
perfectman 發表於 4/9/2014 11:30 AM
SAT NAV衛星係有傳輸數碼資料功能架

GPS只係個衛星將佢生產啲資訊發送到地面上,當你部儀器接收到個訊號就可以分析到你部接收器係在乜位置
認真睇真啲真係又真係
note 4, 我唯一唔滿意嘅就係個會燒印嘅mon,其他一切都滿意
perfectman 發表於 4/9/2014 11:46 AM
用到個mon會有燒印,你都係時候換電話咯
認真睇真啲真係又真係
匿名話專門幫啊伊伊揍BB嗰個匿名話既.
pknoface 發表於 4/9/2014 12:16 PM
掌門太極練到又更深厚咗
認真睇真啲真係又真係
會燒印嘅mon?系咩意思?
lhy92725 發表於 4/9/2014 12:05 PM
燒印係個mon留殘影,列如開一張圓圖耐咗再開另一張清底像仲會睇到個圓圖啲殘影
認真睇真啲真係又真係
你以後最好講明揍BB匿名,佢成日扮我週圍為呃人
Anonymous 發表於 4/9/2014 12:24 PM
咁咪好咯,有匿名幫匿名擋災
認真睇真啲真係又真係

好似舊時D提款機咁,如果長時間顯示同一樣野(右上角嗰M字最明顯,因為永遠都唔會變)
就會出現烙印,呢個係Samsung嘅死症,部部Samsung都會,只係時間問題
所以用Samsung,緊記一年保養期完結之前,一定 ...
perfectman 發表於 4/9/2014 12:28 PM
冇理由將個電話當相架用o架好艱難先整到有個印喔

見到話銀行啲號碼呼喚系統啲mon/商場啲廣告版先會咯
認真睇真啲真係又真係