返回列表 回復 發帖
原帖由 Qkwow 於 2008-7-30 09:05 AM 發表

我都打到6顆,
全部賣晒俾perfertman
賺在300万TVB幣
邊個話刺客容易得秘石,我果件刺客打到四轉啦都系得過兩粒,
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
唉。。。唔明D人可以成日打到神秘寶石,我就嚟打到得結石都未得一粒
原帖由 bubu1109 於 2008-8-4 07:18 PM 發表
各位成員如果到了可以拿取裝備的轉數,而又是選擇了做裝備的職業,請不用客氣,在這問我拿裝備就可以了

不過如果你們本身已經有的裝備,我將不會重複給予 ...
咁如果我有咗一套刺客(自己買嘅),到時可唔可以再問你攞騎士或法神套裝??
唔系啊,你用咗好多論壇在線時間沖級???我級數差你少少都二百幾掉寶率啦

thank you
紅寶石 bubu1109 300 收禮 2008-08-15 15:28:10
光爆術領悟之書 bubu1109 9 收禮 2008-08-15 15:27:52
大佬西利,我冇讲到我缺红宝石都知,我正想去市场买 就发现库存量多咗300颗
大大都要買呢啲
名稱 購買人 數量 價格 總價 時間
英雄之劍 bubu1109 2 52000 98800 2008-08-16 23:13:55
原帖由 d3nni5 於 2008-8-17 12:49 AM 發表
想问下。。
技能是要学完到高级么?还是全其中一个?
法師從初級中級到高級一下下學,

回應 bubu1109 第 3036 篇文章

我用咗一個月從0轉0級到9轉,十幾日想呢位小弟弟到10轉,

咁嘞,呢位小兄弟如果真系9月1日到10轉,我都比10萬TVB幣

回應 bubu1109 第 3039 篇文章

你西利啫,如果有心玩嘅佢都唔会到咖下都系0转100几级啦
邊個比個法神杖,升級好慢啊

回應 bubu1109 第 3067 篇文章

謝謝大大
我最近就懶咗,因為由朝到黑系度睇奧運,九轉一直沒時間沖十轉,
原帖由 bubu1109 於 2008-8-20 04:35 PM 發表

我都覺得10萬tvb幣唔夠多 ,可惜我冇你咁有錢 ,如果唔係我會每人獎1千萬tvb幣
兄弟幫咁多有錢人,一定有人贊助比你嘅