返回列表 回復 發帖
今日二手市場D裝備比人掃曬,想買嘢都唔買到
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 后勤部长 於 2008-8-21 03:55 PM 發表

想要什么,列个名称和数量的清单出来,只要我有的都可以送你...
我想要法神頸鏈
愛死你了,老大
老大要到二手市場賣嘢為生?????
有一個人大量收購,我的全部都是他一個人(peterlee14)買的,價格我就不打出來了,
英雄護甲 peterlee14 1  2008-08-21 12:22:22
聖騎士盔甲 peterlee14 1  2008-08-21 12:22:02
聖騎士靴 peterlee14 1   2008-08-21 12:21:24
聖騎士項鏈 peterlee14 1  2008-08-21 12:20:30
聖騎士劍 peterlee14 1  2008-08-21 12:19:26
王者之劍 peterlee14 1  2008-08-21 11:40:22
王者之劍 peterlee14 1  2008-08-21 11:40:21
喜糖 peterlee14 1  2008-08-21 11:23:31
英雄之靴 peterlee14 1  2008-08-21 11:21:24
英雄護甲 peterlee14 1  2008-08-21 11:21:01
英雄護甲 peterlee14 1  2008-08-21 11:20:55
王者頭盔 peterlee14 1  2008-08-21 11:20:18
英雄之靴 peterlee14 1  2008-08-21 10:44:32
聖騎士盔甲 peterlee14 1 2008-08-21 10:42:21
英雄頭盔 peterlee14 1  2008-08-21 10:41:49
搞咗半日原來是自家人
買咁多,想當奧運鈔咁炒?????

回應 bubu1109 第 3376 篇文章

買邊只股啊
原帖由 bubu1109 於 2008-8-27 12:28 AM 發表

冇玩要罰1千萬寵物幣
玩系咪送我哋一千萬寵物幣啊
原帖由 ice.key 於 2008-8-27 12:30 AM 發表

錯....~~~這是罰款呀...~~~~
我知道啊,唔玩要罰,咁支持嘅系咪應該獎呢,
原帖由 bubu1109 於 2008-8-27 12:37 AM 發表

應該沒有人能夠收得晒錢 因為要有2萬幾歲命
算啦,你每日發500顆紅寶石,咁就唔收你1千萬,合理吧
原帖由 bubu1109 於 2008-8-27 12:52 AM 發表

每日比一粒紅寶石佢,就會變了給他10億寵物幣
果然系世上一絕嘅算死草
大佬,買咗你十萬股點報答我先,
幾時送埋法神剩餘兩件比我

回應 bubu1109 第 3422 篇文章

再支持多十萬股
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:04 PM 發表

佬大.....我都有买你的股啊........
我依咖系第二大股東嘛