返回列表 回復 發帖
每次最大五千股,好辛苦先至買到二十萬股 如果買到八十萬股可能要到傍晚先得
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 bubu1109 於 2008-8-27 02:24 PM 發表
我決定明天的下午12:00時先抽資,大家可以明天12點前放股,等我抽完再買過,今次會再抽低一點
我用曬所有錢買支持,不過我半個月或一個月先放一次(因為放一次太辛苦啦)
ICE.KEY隻股系幾號啊,等我都支持下先
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:35 PM 發表

92号.......
好,兩邊都25萬股(應該夠錢嘅)
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:40 PM 發表

这样我就不推先....等你买完我才推......
唔准買多過我,我要做第二大股東
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:46 PM 發表

你买50万股就可以啦......
我打算買夠一百萬
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:53 PM 發表
一百萬
由现在开始买到收市.....应该可以.....
5000*200=1000000(兩百次,一次一分鍾三個鍾多D啫)
原帖由 junli1421 於 2008-8-27 04:00 PM 發表
有無人比下石頭我啊?等我羅去換錢都好
自已都成七百幾萬仲要問人攞錢
我差一件法神袍,我用一神秘石換,誰可以和我換
原帖由 kylefunny 於 2008-8-29 06:09 PM 發表

你索性換套法神比我啦,我比5顆石頭你啦~
我差一件就集齊一套
原帖由 kylefunny 於 2008-8-29 06:19 PM 發表

如果你肯換我唔介意差一件嘎,我都會比5顆你啊~
如果你唔介意,不如你換個法神袍比我
原帖由 bubu1109 於 2008-8-29 07:00 PM 發表
janleung另一件披風你給回jjj9930
法神披風jjj99301送禮2008-08-29 19:13:31
收咗老大太多嘢啦,呢啲系我呢幾日打到嘅,送給老大去繼續幫一些需要的朋友吧
神秘寶石 bubu1109 1 送禮 2008-08-29 19:16:52
英雄護甲 bubu1109 1 送禮 2008-08-29 19:16:32
王者聖甲 bubu1109 1 送禮 2008-08-29 19:16:23
王者之墜 bubu1109 1 送禮 2008-08-29 19:16:01
打到嘔曬白泡終於到10轉啦,可以去MM館
原帖由 bubu1109 於 2008-8-31 10:30 PM 發表

成功贈送給 yy@sam 50 個 雙倍攻擊卡!  
我又要啊