返回列表 回復 發帖
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:20 發表

生活才会精彩
識你甘耐....第-次聽到D人話!haha:014:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:25 發表

woofy~~唔好為d咁樣人動氣

你火佢會好開心

我地要做係冷靜,智取~~講下道理
佢set 左[閱讀權限 100]
你和旦撻王子都無得講:!:019:
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:31 發表
哈哈~~有人用"閱讀權限"封鎖我,唔俾我入去講道理~~~:onion14:
[閱讀權限 100]
原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:32 發表

Me too!!!!!
我仲有野回應!!!! :024:
[閱讀權限 101]  只有版主可以入!
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:32 發表

你先在才知...:019: :019:
我是人来卡...
thank you !
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:35 發表

因為佢唔夠我d講
依d 叫發爛楂~~~~越見得佢係冇腦
哈哈~~真無趣的人, 一見高手就逃而不見, 果然係欺善怕惡

幫我同佢講.....

我話宣傳, 佢話係吹水~~

依种講法, 同趙高的...."指鹿為馬" 冇分別~~~ ...
你自己又開個post響系統意見區罹!
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:36 發表
最惨是我大佬睡了...吾是 haha
等高版.超版處理!
原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:36 發表

我仲想講.......

時事焦點人流小 關你重複 post 叉事呀??
咁你咪要重複 post 晒論壇所有人流小既區????
你d 藉口都唔成理由!!!!
唔好勞氣!
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:43 發表
不得啦...要睡了...:sleeps: :sleeps: 886...
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:44 發表

上次有人在"系統意見區"開貼, 結果俾人話多餘搞事
之后仲俾人捉住小小錯就俾禁言一星期~~~唉~!!

佢話佢係大人,佢個口咁大
我d小朋友,開意見post,有冇人理呀€~~~~:onion14: ...
甘黑暗
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:49 發表
亞妹~~我想問
我地入唔到去睇,咁佢有冇delete 咗我地dpost呀??
應該係話....佢有冇權delete我地响入面發果d言??
佢 delete 唔到架.
只有該版版主可以移走成個post.
超版就可以 delete 某一個發言!
原帖由 彿印 於 2008-2-3 05:00 發表

TO: lux1261版主  

之前無留意到你係女性

D粗言穢語 希望你唔好太 mind

充心 say sorry to you for D 粗言穢語
ok la
原帖由 viento 於 2008-2-3 05:25 發表

亞妹~~你返嚟啦~~
我仲以為你背后面俾人插到傷晒,搽完藥都起唔到身添~~
你冇事嗎??嚟....飲杯茶休息下先~~~:onion14:
無野喎!流完眼淚啦!
佢都公開道鎌左米完罹!
大家仲響tvb一家人!
原帖由 viento 於 2008-2-3 05:38 發表

不知道這位朋友是何方神聖,為什麼會在這個時候發這樣一貼呢?

看你的閱讀權限好像和我一樣喔~~

難度一d你睇唔到的東西,我會看到嗎??真讓人百思不得其解~~

不過都多謝你的資料~~ ...
高手出招   
原帖由 viento 於 2008-2-3 05:39 發表

當然啦~~大家以和為貴迷好lor
大家都係想個論壇做好d啫~~~:onion14:
haha :onion05: :onion05: :onion05:
英雄所見略同!