返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 07:23 AM 發表

睇下点先啦...我等到就等啦
不能的话!就早点休息吧!可不要累坏自己哦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 07:24 AM 發表

你指半夜2点??
是啊!上次和靓姐她们喝茶!在mcD都是从晚上十点喝到半夜两点半才散场的啊!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 07:27 AM 發表

其實住大馬嘅华人係咪好慘架??

我成日聽你哋講大馬嘅嘢好似好黑暗...好恐怖咁嘅??
其实也还好!只是那些有种族歧视的人不好!其余的都还好!对政府的话!就得看你会遇上那种人啦!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 07:28 AM 發表

咁就唯有習慣聽佢哋念經啦
是啊!要慢慢来咯!不然就改变下生活习惯咯!早睡早起咯!
原帖由 chfong2 於 2008-10-26 07:30 AM 發表
TVB99 长长九九
要两千五百万!我和大家平分!也算你老婆在内!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 07:33 AM 發表

若果可能嘅話可唔可以影一張黃昏或夜晚嘅风景相給我呢??
我会的!别担心!!我是用手机拍!师奶和大老二,都回拿相机去哦!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 07:37 AM 發表

对政府的话!就得看你会遇上那种人....即係又是講$$就得啦
不是啦!是看他们的态度啦!有些态度会很好,有些就很差!
原帖由 chfong2 於 2008-10-26 07:38 AM 發表
我看到你的4千万比较多,分都分多点嘛
现在是你要给qq钱啊!不是我啊!我只是给个建议qq而已啊!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 07:41 AM 發表

好耐以前同家人去过大馬喇....但無咩印象了...只記得黑風洞好臭

同埋早排有个朋友俾張相我睇...我記得去過MELAKA呢个地方...

melaka十个不错的地方哦!我也蛮喜欢的!我去年的company trip就去那里啦!
今年的company trip就在下个星期哦!所以到时我会潜水两天哦!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 07:42 AM 發表

唔該哂...你哋影到先影啦
一定拍得到的!别担心啦!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 07:46 AM 發表

见到双子塔...但好朦
我们尽量拍清一点的给你看!我这里拍的,也很蒙啊!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 07:48 AM 發表
我要闪先喇....出去買生日禮物俾媽咪...各位晏D再见
迟点见啦!希望我睡醒了啦!我也去睡啦!大家晚安!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-26 08:26 AM 發表
小白,你有没有video cam 啊!可以做到直播。。。。。。。。
我没有啊!帮不到你啊!
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 08:31 AM 發表
boss~~~will u rob$$ with me later today???
我要睡觉啊!为什么?为什么?为什么我会睡不着啊!:onion12::onion12::onion12::onion12::onion12::onion12::onion12::onion12::onion12::onion12::onion12::onion12::onion12::onion12::onion12:
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 10:14 AM 發表

点解睡不着咁大鑊呀
不知道为什么?越想睡就越睡不到啊!