返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩' \4 `9 ^0 X3 g$ x" ?
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
2 x2 |1 J: ^$ A# h7 h! g) FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ H9 E- R/ T0 V' v1 v# s
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
0 I0 C4 j8 f1 i) P! ?5 Ptvb now,tvbnow,bttvb不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,公仔箱論壇+ H) U6 Y* _7 W7 a
將功補過算係唔話得囉....
* G& U+ @- s9 f5 I' ~! T; Z0 q: Xtvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
公仔箱論壇. I' @2 D# a, }" D8 t8 c) C% \; v* f6 J
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
www3.tvboxnow.com7 J: A- V9 x+ U  h

( [8 f9 S( S1 S' }1 X( o2 Xwww3.tvboxnow.com哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,www3.tvboxnow.com) V) E2 g, ~& p* s
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
* }) h2 l/ T! h. \" C2 q公仔箱論壇版主唔出手相信其他會員都會出聲....
! E$ E+ ]. L8 {% r* }: h# Mtvb now,tvbnow,bttvb* B& t5 `! c1 c
原來,貓兄的確幾活躍水區,
* W1 S" {" E  O  H6 ?  M7 m我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
) ^2 V8 f- |5 q& j# h5 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一個帖去到2200幾頁....犀利..
, X. s: G6 N2 c0 q* S5 v3 F公仔箱論壇公仔箱論壇+ @+ ~7 p* _. Q" U9 e$ b* J
睇落唔使送分比貓兄 ...( Q. S8 I+ {$ F, f1 l
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
3 v7 ?0 S2 |' K2 b8 Ywww3.tvboxnow.com自從他過佐身我就吾養了www3.tvboxnow.com  Q1 [' P' P( P0 ^6 x
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次4 y: d- |* z6 V6 x9 {
突然變佐呢D同劇集無關的話題tvb now,tvbnow,bttvb% u& @7 ]1 }7 w+ @
財神版吾好扣我分
# I$ P* |+ g) L- V$ s8 c2 i; elhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
* M, E$ _6 Z' OCC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
' {& _' j: M& E2 k- s7 M  Z

# V4 G: L; g7 f8 a萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
! n) b& O  S2 w; D9 J! W! Zpknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
8 R* W- n) i# O* E2 n8 n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 j% L4 e# I5 y
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
$ T* n9 |0 U# `& Utvb now,tvbnow,bttvb版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
: P6 h# D: g( E
" G4 P3 x. T* t" Q/ \0 M: d$ Rtvb now,tvbnow,bttvb點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,公仔箱論壇$ N! y/ ?6 g/ G4 i: b/ ^& z! }
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
) }& m2 X+ P, U% xtvb now,tvbnow,bttvb不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....公仔箱論壇+ _/ B4 U6 H5 Q% j& y! _& i
分 ...
7 H: M/ x) s# y6 F7 k; \公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙