返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
5 X1 ?. E' I( f. fCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
tvb now,tvbnow,bttvb$ h6 J! t! Z& F4 Q% B* I. [& t% n* h+ \

- b% v* f( s' z9 F唔好怪佢住,真係要怪就怪我,www3.tvboxnow.com3 p) f1 @) R% g- U$ @7 r4 H' s
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,8 y( m+ p* c  R/ V% j6 @! J6 |. T! ?
將功補過算係唔話得囉....
5 v9 p' @0 [* R4 t3 x& qtvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
+ C6 B9 Q3 b1 X
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
www3.tvboxnow.com) f: L# X  ]+ [8 Q' B7 G" k
1 U7 ~) b% z& I$ C7 ^' V
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
! b0 F; K1 o' ~" x* B( zwww3.tvboxnow.com呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
- V# B6 M5 v$ |5 n5 q  B1 m公仔箱論壇版主唔出手相信其他會員都會出聲....
3 C! S) z8 b# F7 w7 j2 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* a5 ]# H" E9 B( Z. K2 ]
原來,貓兄的確幾活躍水區,
& q7 i5 P- }' b* l* R% ^/ V; f2 _www3.tvboxnow.com我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
. v& J( z) B7 r7 Z, N一個帖去到2200幾頁....犀利..9 u, u% u5 z: {& ]( x
! l2 |4 q3 I9 _
睇落唔使送分比貓兄 ...tvb now,tvbnow,bttvb( N9 T3 z1 ]2 d9 P* I% G& _
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
' h8 \# w1 Z% L  F) p9 E. gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自從他過佐身我就吾養了TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# G1 ?& X/ H2 f" Z
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
& M& p6 V9 X3 }+ I$ K: h& @6 U公仔箱論壇突然變佐呢D同劇集無關的話題www3.tvboxnow.com! B- p3 q& y  g, W
財神版吾好扣我分TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Z( m1 l) K' w3 u( j) q; q
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分% _6 \- i7 S) W7 K2 _
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
% i  T$ c5 T% t% b6 I+ |. _www3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com0 t- e- Q# L* B, ~9 n0 J
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。0 F5 d9 T1 t+ p
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 m/ L" c$ h4 h3 }" F1 j! S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 G5 T9 x) l. D6 g
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,4 T8 D  k/ o% E% e
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...) B$ J% F6 ^; z+ Z9 T. x: n! [
www3.tvboxnow.com; w* q) V* T! t. c  c  {! V! g
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
* t2 X4 k- L1 F; C2 [. _& ^! k8 R" A我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
7 j9 w$ f5 o: \" B8 L0 \! n3 ztvb now,tvbnow,bttvb不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
: k) E# Z$ Q: q9 e( Qwww3.tvboxnow.com分 ...
& x7 U8 P4 H3 u" I6 g5 owww3.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙