返回列表 回復 發帖
邊鬼個會阻你去投胎
lckiong 發表於 2013-11-1 04:12 PM
仲我爭位
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
刀仔...

lckiong 發表於 2013-11-1 04:14 PM
你唔係匿名就唔使驚啦
穷人先只多时间上网
因为d时间都用在网络上
我其中一个
0winnie0 發表於 2013-11-1 04:17 PM
支持不過你唔係窮人我知
窮人冇時間同金錢
chan200308 發表於 2013-11-1 04:15 PM
窮人就係有時間,但係唔識將時間變成金錢
一個顛佬攞住把刀衝埋嚟你,你就算三唔識七都走的腳唔掂地啦
lckiong 發表於 2013-11-1 04:22 PM
唔會架,我會即刻面向壁,咪睇佢唔到囉

chan200308 發表於 2013-11-1 04:16 PM
恭喜老陳 4888金樓獎金
chan2003084 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
如果我係KK 就會俾個警告你搞亂檔攤
lckiong 發表於 2013-11-1 04:25 PM
佢搞乜嘢亂檔
如果我係KK 就會俾2億我搞亂佢檔攤
chan200308 發表於 2013-11-1 04:31 PM
好彩你唔係我
咁如果我睇報紙話有個神經佬攞把開山刀亂咁斬,一條傻佬見到快快面向壁俾斬呱咗,果個一定係你嚟
lckiong 發表於 2013-11-1 04:30 PM
唔會架,佢可能覺得我係同類而唔斬我
小强又cap图啊
lhy92725 發表於 2013-11-1 04:35 PM
我都好佩服佢,佢好癡無時無刻都print screen
咁都搵到
chan200308 發表於 2013-11-1 04:37 PM
下次唔好亂講野囉
路过
raytian 發表於 2013-11-1 04:43 PM
捉住
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
错,是家有恶猫~
raytian 發表於 2013-11-1 04:48 PM
都叫你唔好养猫架啦,你睇!依架后患无穷囉
KK仲未醒覺
lckiong 發表於 2013-11-1 04:49 PM
醒覺乜嘢
一条命拼不过9条~
还是两只
raytian 發表於 2013-11-1 04:51 PM
你天魔黎嘅wor无所不能嘅wor都会驚貓