返回列表 回復 發帖
基基
chan200308 發表於 2013-11-1 06:16 PM
突然間斷線
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林

chan200308 發表於 2013-11-1 06:15 PM
恭喜老陳 4999金樓獎金
chan20030837 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
你唔係人 我唔係人
lckiong 發表於 2013-11-1 06:16 PM
5000金樓獎金係同一個人中,所以留俾下個最快回覆者,恭喜小強
lckiong3 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
各位有冇發覺自己嘅錢少咗
TVB: 130845077 元, 存款: 1712927765 元
chan200308 發表於 2013-11-1 07:47 PM
我認真架點計都少咗幾千萬,我都冇派多過一千萬,點會少幾千萬
你過一半錢俾我, 2日之後會多好多
chan200308 發表於 2013-11-1 07:52 PM
你覺得咧
你某嚇我,我好少track自己d錢,如果系統出錯少幾千萬我系唔會覺咖。。
SweetLemon 發表於 2013-11-1 08:39 PM
我講真架
貓貓-一億
小強一億
你-3千萬
J神遊戲贏-3千萬出d
我存咗一億
派唔超過一千萬,點計都唔會剩返一億3千萬
但係你戶口昨日只有15億
chan200308 發表於 2013-11-1 09:52 PM
你肯定我好記得我自己入咗一億落存款嗻
kk早
金石良 發表於 2013-11-1 10:57 PM
就黎訓覺仲早
第一次來這麼
bb4748 發表於 2013-11-1 10:58 PM
歡迎觀臨怎樣稱呼啊
是不是說什麼都可以
bb4748 發表於 2013-11-1 10:59 PM
是的!而且還可以玩遊戲
你都好吹得, 張帖在飄升.
CC517 發表於 2013-11-1 11:13 PM
多得大家嘅支持
我都返黎啦
lhy92725 發表於 2013-11-1 11:13 PM
返黎啦
訓多d啦
我寻晚10点就训佐
但今日都吾系太精神
lhy92725 發表於 2013-11-1 11:56 PM
咁就早d訓啦