返回列表 回復 發帖
財神J晚上好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
財神J早晨
海賊專館早~

lckiong 發表於 2013-12-17 10:17 AM
六角恐龍我本來想養,但係大馬好少地方賣
財神J下午好
財神J早晨
發問圖片遊戲:
她的名字叫什麼?
(提示:女演員)

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加   
發問圖片會在H.K時間晚上23時正截止  
(估中者可得10,000,000(1千萬獎金) ...
timmaxsing 發表於 2013-12-18 11:56 AM
已PM,夠快咧
咁快

答對追加TVB10000000
lckiong 發表於 2013-12-18 12:06 PM
多謝先
KEN兄,答案勁
timmaxsing 發表於 2013-12-18 01:09 PM
即系錯啦
唔知,可能爆冷,唔知
timmaxsing 發表於 2013-12-18 01:26 PM
咁大反應即系我講中咗啦
財神J晚上好
財神J早晨
發問圖片遊戲:
她的名字叫什麼?
(每人只可參加一次)
知道答案者請發貼,歡迎參加   
(估中者可得5,000,000(5百萬獎金) ...
timmaxsing 發表於 2013-12-19 12:58 PM
米雪
財神J早晨
發問圖片遊戲:
他的名字叫什麼?
(每人只可參加一次)
知道答案者請發貼,歡迎參加   
(估中者可得5,000,000(5百萬獎金) ...
timmaxsing 發表於 2013-12-20 01:28 PM
David Beckham!其實我唔知嘅,我都係問同事先知嗻
撞鬼咯,居然问佢
好明显是益我的啦
碧咸边个吾识架
lhy92725 發表於 2013-12-20 01:41 PM
你即系講緊我嗻