返回列表 回復 發帖
大家早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
多謝神秘人物嘅贊助本樓慶祝一千頁,每人派一千萬
wasimasterQ6 秒前TVB 10000000 元積分轉出
金石良21 秒前TVB 10000000 元積分轉出
巧開來35 秒前TVB 10000000 元積分轉出
perfectman49 秒前TVB 10000000 元積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
timmaxsing1 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
lhy927251 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
lckiong2 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
pknoface2 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出

派錢
chan200308 發表於 2014-3-21 01:21 PM

chan200308 發表於 2014-3-21 01:22 PM
冇人
chan200308 發表於 2014-3-21 01:23 PM
傻咗啊你
15111 金樓
chan2003083 秒前TVB 5000000 元積分轉出
KK无事啦?
lhy92725 發表於 2014-3-21 01:37 PM
我係經常病嘅人,通常訓一晚就冇事架啦
经常病会好得快D架?
lhy92725 發表於 2014-3-21 01:57 PM
個人認為,經常病嘅人都冇乜使睇醫生,訓多d或飲多d水就得咗。幾年病一次,果d一病就要睇醫生係屋企訓足幾日或一個星期

chan200308 發表於 2014-3-21 02:00 PM
呃帖嘅
睇下咩问题嗻,如果普通感冒流下鼻水咳两声就无问题嘅
不过如果发高烧就吾系甘讲啦
lhy92725 發表於 2014-3-21 02:08 PM
經常病嘅通常都係發普通燒,好耐先病一次嘅,一發燒就發高燒架啦
发烧斋训下觉应该吾得喔
lhy92725 發表於 2014-3-21 02:21 PM
係架
冇呃帖
chan200308 發表於 2014-3-21 02:26 PM
睇你个样就未训够啦
lhy92725 發表於 2014-3-21 02:26 PM
少少囉馬來人仲華人嘅文化始終都係唔同,佢地冇諗過會唔會吵到人
贊助費50%

tvbkk1236 秒前TVB 45000000 元積分轉出
lckiong 發表於 2014-3-21 02:40 PM
已經有神秘人贊助,你仲贊助我
講咗一般一半
lckiong 發表於 2014-3-21 04:08 PM
經已有多
D赞助可以留到下次用啊嘛
lhy92725 發表於 2014-3-21 04:21 PM
已經決定下次再用
幾架
KK兄晚上好,謝謝1000頁獎賞!
巧開來 發表於 2014-3-21 07:25 PM
來來兄晚上好我要謝謝你的支持才對
各位晚上好呀..
bill_mc520 發表於 2014-3-21 07:37 PM
你好啊我叫KK,點稱呼啊依度好少親王樸
KK晚上好。
pknoface 發表於 2014-3-21 07:56 PM
ken兄晚上好
可以用獎金吸引多D人嚟吹水嘛,不過人多又好似好亂咁
perfectman 發表於 2014-3-21 09:03 PM
我都想,但係諗唔到有d乜嘢可以搞
發燒好返未呀KK?
pknoface 發表於 2014-3-21 09:04 PM
緊係好返咗啦,你忘記咗我識詠春嘅咩
烦D咩鬼野
lhy92725 發表於 2014-3-21 09:38 PM
錢&女人
呢家D人节目多多,吾多黎吹水架啦
lhy92725 發表於 2014-3-21 09:39 PM
钱同女人你都无,吾使烦啦
lhy92725 發表於 2014-3-21 11:04 PM
就係冇先煩