返回列表 回復 發帖
甘我都去食咯
lhy92725 發表於 2014-11-22 07:24 PM
恭喜 貓貓 踩中 28999 金樓
lhy9272516 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
她不會給我搗亂的,明兒再聊!
巧開來 發表於 2014-11-22 07:25 PM
恭喜 來來兄 踩中 29000 金樓
巧開來4 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
冇人閃
大家早午晚
22-11-2014 2個金樓,8位朋友平分1000萬
chenwenwu2 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
gracechanstuart10 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
金石良23 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
pknoface42 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
Pedestrian_A50 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
都話係豬仔包
Anonymous 發表於 2014-11-23 09:57 AM
支持
比只豬你食咗仲嫌貴?
pknoface 發表於 2014-11-23 10:07 AM
老婆餅係時候賣幾萬蚊
多謝KK兄。
pknoface 發表於 2014-11-23 10:08 AM
唔使客氣
呢度有澳門豬扒包賣,都幾好食
lhy92725 發表於 2014-11-23 10:59 AM
我依邊有大利來記豬扒包,係咪一樣嘅咧
澳門豬扒包

chan200308 發表於 2014-11-23 11:36 AM
係一樣嘅我都幾鐘意吃,不過有d貴
再次感謝KK大大的獎賞
chenwenwu 發表於 2014-11-23 11:56 AM
不客氣陳兄從事什麼行業
要2億
chan200308 發表於 2014-11-24 10:59 AM
恭喜 老陳 踩中29111 金樓獎金
chan2003081 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
24-11-2014 一個金樓,9位朋友平分500萬
chenwenwu2 秒前TVB 555000 元
積分轉出
巧開來12 秒前TVB 555000 元
積分轉出
gracechanstuart21 秒前TVB 555000 元
積分轉出
perfectman33 秒前TVB 555000 元
積分轉出
lhy9272544 秒前TVB 555000 元
積分轉出
lckiong53 秒前TVB 555000 元
積分轉出
SweetLemon1 分鐘前TVB 555000 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 555000 元
積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 555000 元
積分轉出
大家早午晚真失敗依架先知道尋日凍檸姐入過黎(現在才知道昨日凍檸姐進過來)
KK你甘忙,見唔到檸姐用輕功閃過一D都唔出奇架(KK你那麼忙,見不到凍檸姐用輕功閃過一點都不神奇的)
lhy92725 發表於 2014-11-25 12:17 PM
果然係世外高人(果然是世外高人)
9位朋友
chan200308 發表於 2014-11-25 12:24 PM
有錯
KK 真失敗
chan200308 發表於 2014-11-25 12:25 PM
你失敗d(你比較失敗)
連自己間屋有客人都唔知 (連自己的屋子有客人都不知道)
chan200308 發表於 2014-11-25 12:25 PM
負責派錢嗻嘛(負責派錢而已)
多謝KK兄奬金!
pknoface 發表於 2014-11-25 12:26 PM
唔使客氣(不客氣)
好似唔關你事哦 (好像不關你事哦)
lhy92725 發表於 2014-11-25 12:31 PM
乜都關佢事架啦(什麼都關他事的)
關心天下事
chan200308 發表於 2014-11-25 12:33 PM
八就八啦(八卦就八卦啦)
KK幾時轉咗Nicam廣播架
lckiong 發表於 2014-11-25 12:56 PM
驚文武兄睇唔明(怕文武兄看不明白)
為咗台灣朋友 (為了台灣朋友)
chan200308 發表於 2014-11-25 12:58 PM
冇錯(沒錯)
食飯 (吃飯)
chan200308 發表於 2014-11-25 01:00 PM
慢用
KK 中午下午好!!!周二快樂!!!
gracechanstuart 發表於 2014-11-25 01:09 PM
Grace中午好
多謝 KK 金樓獎金!!!
gracechanstuart 發表於 2014-11-25 01:10 PM
唔使客氣(不客氣)
唔八
chan200308 發表於 2014-11-25 12:55 PM
恭喜 老陳 踩中 29222 金樓
chan2003082 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
大家早午晚