返回列表 回復 發帖
25-11-2014 一個金樓,9位朋友平分500萬
金石良2 秒前TVB 550000 元
積分轉出
巧開來18 秒前TVB 550000 元
積分轉出
gracechanstuart26 秒前TVB 550000 元
積分轉出
perfectman34 秒前TVB 550000 元
積分轉出
lhy9272546 秒前TVB 550000 元
積分轉出
pknoface54 秒前TVB 550000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 550000 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 550000 元
積分轉出
chenwenwu1 分鐘前TVB 550000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
Anonymous係查唔到ip
Anonymous 發表於 2014-11-26 01:06 PM
周兄下下匿名,我派唔到錢俾你,我唔安樂嘅wor
恭喜
chan200308 發表於 2014-11-26 01:14 PM
恭喜 老陳 踩中 29333 金樓
chan20030833 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
隱藏ip搵唔到,vpn ip 搵到去大西洋
lckiong 發表於 2014-11-26 01:15 PM
日日派老陳我都有d悶
lckiong14 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
獎勵收到了,感謝KK大大。
chenwenwu 發表於 2014-11-26 01:16 PM
難得你接近金樓,也派給你吧
chenwenwu3 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
唔洗唔安樂喎,我都無問你撈
Anonymous 發表於 2014-11-26 01:21 PM
我唔安樂架嗎
嘅然係咁..............我以後唔入嚟 !
chan200308 發表於 2014-11-26 01:30 PM
派俾你都唔入黎莫非我派錯
原來如此,我還以為KK大大派錯人了。
chenwenwu 發表於 2014-11-26 01:32 PM
額外
KK真是派完錢就閃架啦?
lhy92725 發表於 2014-11-26 01:44 PM
唔閃可以做乜
不歡而散
大家早午晚
地鐵不時發生非禮或偷拍案件,令許多女乘客都會嚴加防範。不過,近日網上流傳一段短片,有女網民指乘車時被一名男子望了幾眼覺得不舒服,更罵對方是在性騷擾,還將他的樣貌拍下並放上網,卻換來眾多網民炮轟,批評她 ...
perfectman 發表於 2014-11-27 09:06 PM
既然係咁個男仔可唔可以告告返個女仔轉頭啊
27-11-2014 一個金樓,6位朋友平分500萬
金石良44 秒前TVB 830000 元
積分轉出
巧開來54 秒前TVB 830000 元
積分轉出
lhy927251 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出
pknoface4 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出
perfectman4 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出
gracechanstuart4 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出
今日有人中獎麼?你做咩甘夜啊
lhy92725 發表於 2014-11-27 11:58 PM
係前日嘅
kk bro感恩節快樂,我幾時入過嚟?又有宵夜錢嘅
金石良 發表於 2014-11-28 12:07 AM
言兄感恩节快樂
多謝你先
金石良 發表於 2014-11-28 12:07 AM
唔使客氣
多謝 KK 金樓獎金!
gracechanstuart 發表於 2014-11-28 01:28 AM
唔使客氣
KK 感恩節快樂喔!!!
gracechanstuart 發表於 2014-11-28 01:35 AM
Grace感恩節快樂
多謝KK兄奬金!
pknoface 發表於 2014-11-28 02:58 AM
唔使客氣
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-11-28 05:52 AM
老陳早晨
KK派$$$派上癮咗
lckiong 發表於 2014-11-28 10:33 AM
有錯乜冇啊
眼大睇過龍佐?
lhy92725 發表於 2014-11-28 10:41 AM
唔明
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-11-28 10:51 AM
Ken兄凌晨好
KK 中午好!!!!
gracechanstuart 發表於 2014-11-28 12:44 PM
Grace凌晨好
香港地計,有千萬已經唔算係咩富豪,基本上有兩間舊樓喺手,就已經有千萬。一層大些少,位置好些少嘅樓,隨時一間都要過千萬。我講個真實事例你聽下,有個幫咗我公司做清潔(裝修完工,要徹底仔細咁清潔先交樓比業 ...
perfectman 發表於 2014-11-28 12:53 PM
我大老細咪係咁嘅款,係鋪頭d新員工唔知以為係d混吉阿伯,點知係揸BMW X6,屋企有游泳池+羽毛球場,其中一間獨立式係拿黎養魚嘅
所以千其唔好睇唔起D混吉阿伯
lhy92725 發表於 2014-11-28 02:28 PM
唔好睇唔起混吉阿伯,真係混吉阿伯就唔使理佢
香港地計,有千萬已經唔算係咩富豪,基本上有兩間舊樓喺手,就已經有千萬。一層大些少,位置好些少嘅樓,隨時一間都要過千萬。我講個真實事例你聽下,有個幫咗我公司做清潔(裝修完工,要徹底仔細咁清潔先交樓比業 ...
perfectman 發表於 2014-11-28 12:53 PM
恭喜 完美侠 踩中 29444 金楼
perfectman2 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
我知你系邊間做
lckiong 發表於 2014-11-28 05:24 PM
咁犀利讲黎听下