返回列表 回復 發帖
有佐暗樓,Kk多佐返哦
lhy92725 發表於 2014-12-7 11:30 AM
恭喜 貓貓 踩中 29872 暗樓
lhy927254 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林

阻人搵食,畜牧行為!
perfectman 發表於 2014-12-7 02:24 PM
恭喜 完美俠 踩中 29881 暗樓
perfectman1 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出
你都睇唔到?
lhy92725 發表於 2014-12-7 05:57 PM
恭喜 貓貓 踩中 29884 暗樓
lhy927251 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-12-7 06:17 PM
恭喜 老陳 踩中 29885 暗樓
chan20030849 秒前TVB 300000 元
積分轉出
週末狂熱
chan200308 發表於 2014-12-7 07:44 PM
恭喜 老陳 踩中 29888 金樓
chan20030822 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
小強 我2日就做到 TVB: 480755031 元, 存款: 2147483647 元.
快D俾10億嚟
chan200308 發表於 2014-12-8 10:38 AM
恭喜 老陳 踩中 29907 暗樓
chan2003082 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
話口未完,有冇咁快喔
lckiong 發表於 2014-12-8 11:32 AM
我有CCTV 24小時 Stand by,唔好講我壞話
HENRY 午安
chan200308 發表於 2014-12-8 12:05 PM
Henry

慶祝 2000頁所有金樓,暗樓暫停玩錢作怪啦資金有限,每帖10萬啦
2000頁開始
提議:連帖冇效
lckiong 發表於 2014-12-9 11:58 AM
錢作怪連帖冇效搵鬼玩咩
贊助2億
tvbkk1239 秒前TVB 200000000 元積分轉出
chan200308 發表於 2014-12-9 12:01 PM
多謝老陳
唔好執輸過你

tvbkk1235 秒前TVB 400000000 元積分轉出
lckiong 發表於 2014-12-9 12:15 PM
咁多人贊助就每帖10萬啦
打算派幾帖
lckiong 發表於 2014-12-9 12:22 PM
唔知架睇下今晚12點前多或少,少嘅話明天繼續
KK出現佐啦,今日都算計準時
lhy92725 發表於 2014-12-9 12:28 PM
準時就多d回帖啦
建議你Set #30001起到#40000 派一萬帖

10,000 x 1,000,000都係=10,000,000,000
lckiong 發表於 2014-12-9 12:32 PM
冇所謂啦,平時日子,人流應該唔會咁多,派極都有限