返回列表 回復 發帖
唔小心delete咗d相,请问有任何软件可以恢复冇?android 5.0
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
吵交啊
真係講唔悶嘅wor繼續匿埋
早晨早晨
無論旅行或拍拖,唔好一直要男人付出,付出得耐會攰+悶
現代女性總是要男人包山包海,有錢就話嗻,冇錢包條毛咩,所以越黎越多剩男剩女嘅出現。
剩男冇錢包,剩女搵唔到人包。
咁人就係自私嘅動物,當你有條件可以揀,咁你揀都無可厚非嘅。
但係先決係個女人要有條件啦

我識好多30+,仲嫌三嫌四
perfectman 發表於 2015-2-3 02:05 PM
"揀"當然可以,學你所講,人貴自知。
同意! 我老婆說我花太多錢在她和她的家人我不明白
Pedestrian_A 發表於 2015-2-3 04:11 PM
很明顯覺得你守不到財,所以不讓財過你手
原來係完美俠點名文武兄你都算衰架啦,竟然唔投票俾人。
快快供出點你條友嘅名
我係唔會話比你聽係"路人甲"嘅!
perfectman 發表於 2015-2-3 07:19 PM
你唔講就算啦咁個“路人甲”又真係好衰下嘅,竟然唔投俾人
甘KK有無投比人啊
lhy92725 發表於 2015-2-3 09:31 PM
其实我想每位都投,因为每位对吹水区都有莫大嘅贡献,可惜只可以投三位猫猫你人气年年都咁爆,唔差我一票,所以就投咗俾係吹水区吹水最耐嘅人
只可以投2位
Pedestrian_A 發表於 2015-2-4 05:15 AM
唔记得啦,总之就係吹水区最耐嘅两位啦
今日KK甘得閒呀,賣曬D電腦啦
lhy92725 發表於 2015-2-4 04:02 PM
d電腦賣得嗮我仲洗做

最近咁多飞机出事,搞到我真係冇乜敢搭
一时係度谂,係咪d机开始有年纪,所以问题开始出现
邊個叫我冇人丿
大家早午晚