返回列表 回復 發帖
KK 可能想要 Audi S5 多D
Pedestrian_A 發表於 2015-2-14 04:26 PM
我要audi R8
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
過時
買Lamborghini Huracan
Pedestrian_A 發表於 2015-2-14 05:37 PM
Lamborghini我要這輛
無咩關係嘅
有老婆/女友,一樣可以鍾意睇AV,現實同幻想可以分開㗎嘛
perfectman 發表於 2015-2-14 06:52 PM
比喻几好,不过女人唔信
無人叫你喺佢面前睇咁醒㗎嘛。
等於係男人都會睇女仔,
戴副太陽眼鏡,佢咪唔知你睇緊其他女仔囉。

睇下都話唔比,男人其實都幾捉蟲,

男人最鍾意做嘅野,永遠都係女人唔鍾意你做嘅野!

各位情人節快樂喇! ...
perfectman 發表於 2015-2-14 07:56 PM
比喻好嗻,唔係一定要睇AV方面嘅
鬼有得注意咩
幾十年D教育同風氣已經變成甘了
以前無錢就鵪鶉甘吾出聲
家陣財大氣粗了
以為全世界要睇佢面色架啦
lhy92725 發表於 2015-2-16 11:23 PM
睇唔順眼,咪當時運高,睇唔到囉

我都打過工
知道老闆永遠覺得員工唔值嗰個人工
相反,員工永遠覺得老闆比得少
如果唔去磨合,
老闆唔請人打工,
員工唔去打工
點攪? ...
perfectman 發表於 2015-2-17 10:56 AM
老細:都唔肯攞個心出黎
員工:都唔肯攞個金出黎
我都識一啲新一輩嘅內地人,都好有文化,有思想㗎喇,好過香港班廢青多多聲啦

何謂廢青:

一,資本主義是剝削
納稅人給廢青供書教學就是公民義務。

二,廢青手上有個學位,就有權有一份工作。
不過,到了真正 ...
perfectman 發表於 2015-2-17 09:46 AM
你講嘅廢青大馬人口占70% 發展商要起樓,d廢青竟然阻止兼破壞人地嘅材料,話“你地起嘅樓係我地買唔起嘅”所以唔準起
各位新年快樂,紅包一封
fls1254 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
gracechanstuart20 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
巧開來56 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
lovebearhl1 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
goldmonk1 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
luke1681 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
BeiDouChef2 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
chenwenwu2 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
SweetLemon2 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
cck_my2 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
CC5173 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
金石良3 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
pknoface3 分鐘前TVB 18888888 元
積分轉出
perfectman3 分鐘前TVB 18888888 元
積分轉出
lckiong3 分鐘前TVB 18888888 元
積分轉出
lhy927254 分鐘前TVB 18888888 元
積分轉出
chan2003084 分鐘前TVB 18888888 元
積分轉出
Thank you!
我的紅包少左1000萬
Pedestrian_A 發表於 2015-2-18 03:40 PM
18888888係龍虎榜成員架
啲人真係搵大$,煙花爆竹放天光
lckiong 發表於 2015-2-19 01:52 AM
有d咁嘅事我依邊反而少咗好多,經濟唔好
KK早晨!
祝羊年新年快乐!
han2013 發表於 2015-2-19 10:41 AM
恭喜發財
han20134 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
K型人,恭喜發財
chowold2 發表於 2015-2-19 02:33 PM
連你都叫我K型人
chowold23 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
kk恭喜發財! 新年進步! 龍馬精神! 洋洋得意! 喜氣洋洋!
HENRY_168 發表於 2015-2-19 03:49 PM
恭喜恭喜
HENRY_1681 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
大家早午晚
KK午
Pedestrian_A 發表於 2015-2-24 04:02 PM
咁淫溅嘅眼神做乜
KK 淫溅覺得淫溅
Pedestrian_A 發表於 2015-2-24 05:12 PM
因为你俾我嘅感觉淫贱
KK大大新年好,周星馳高清全集下載完了沒有?
chenwenwu 發表於 2015-2-26 03:58 PM
还没有现在要求他们分开每部一个torrent
S5 玩游戏半个钟热到夸张,反观IP6 唔会
不不不,我還要謝謝完美俠呢。

KK大大可以下載百度空間的檔案嗎?
chenwenwu 發表於 2015-2-26 07:08 PM
不可以,大马很落后的
KK大大愛說笑,
那個周星馳高清全集我有轉到百度云,但是沒辦法分享,會分享失敗。
chenwenwu 發表於 2015-2-26 07:16 PM
大马山藩占70%你竟然说我讲笑